Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Switanie pod latarnia....

Latarnia morska na Loop Head, przy ujsciu rzeki Shannon do Atlantyku.......majestatycznie polozona latarnia ale ciezko ja ciekawie ugryźć.....
    Zdjecie robione zaraz po dotarciu na miejscowke, zaczynalismy tam dzisiejszy porankowy rajd.......godz 5:02, wschod byl o 5:23........z tylu niestety deszcz a z przodu piekny pokaz swietlny na niebie.....latarnia jeszcze przed wygaszeniem.
    Kolorystyka taka jak byla a przynajmniej staralem sie oddac ten klimat
    Na drugim zdjeciu widok z okolicznych klifow latarni........w kadrze widzialem ten uklad nieba komponujacy sie z ukladem brzegu klifu (oczywiscie zdjecie robione juz po wschodzie....ale swiatlo za chmurzyskami), mnie sie podoba a wam?

1.

2.

Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 13-07-2010 o 00:33 Powód: ort.

Domyślnie

Jeżeli chodzi o jedynkę, to widziałbym centralny kadr... Zaś dwójka jest inna - ciekawa...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    Jeżeli chodzi o jedynkę, to widziałbym centralny kadr...
    szczerze powiem ze to bylo pierwsze zdjecie tego ranka.....nakombinowalem sie pod ta latarnia z rana (ale wybralem to zdjecie bo najbardziej mi sie spodobalo), jest tez centralnie ale mam wrazenie ze uklad chmur robi ciekawy klimat, a brama sama w sobie jest na srodku....wiec taka mialem wizje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ...wiec taka mialem wizje
    Ok, zresztą domyślałem się, że wybrałeś najlepszy kadr...

A światło, faktycznie było ciekawe, takie pastele wyszły...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Niebo piękne, co do kadrów, to nie wiem sam, ale wiem dobrze, że tą latarnie sfocić jest cholernie cięzko.

Domyślnie

Jedynka ok ale co chciałeś pokazać dwójką?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Jedynka ok ale co chciałeś pokazać dwójką?
    ...że ma tu naturalną zieleń,a nie neon....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Tylko jedynka
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów