Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Gęgawy

Domyślnie Gęgawy

Komentarze mile widziane.

Domyślnie

Bardzo fajnie wyszły, ładne kolory.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mycza Zobacz posta
    Bardzo fajnie wyszły, ładne kolory.
    Kolega Canonem zrobił to kolor przedni, a zdjęcie fakt ładne, kolor przedni.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Niestety nie rozumiem tego co napisałeś darek_d .Kolorki z C czy z N chyba większość wywołuje rawy.Nie wiem też dlaczego niektórzy mają obsesje systemowe.Wystawiam tu zdjęcia ponieważ to forum mi odpowiada.

Unhappy

Cytat Zamieszczone przez marianzzz1 Zobacz posta
    Niestety nie rozumiem tego co napisałeś darek_d .Kolorki z C czy z N chyba większość wywołuje rawy.Nie wiem też dlaczego niektórzy mają obsesje systemowe.Wystawiam tu zdjęcia ponieważ to forum mi odpowiada.
    I nie zrozumiesz. Jeszcze trochę i przestanie Ci odpowiadać, ja tu prawie nie wrzucam zdjęć chociaż N.. mam.

Zdjęcie całkiem fajne, szkoda że takie małe. Spokojnie mogłeś podnieść czułość, 1/40s przy tej ogniskowej to bardzo duże ryzyko poruszenia.
    Gdyby wszystkie gąski miały łebki zwrócone w jedną stronę byłoby ciekawiej, może masz więcej z tej "sesji"??

Domyślnie

lupus771 nie chciałem w żaden sposób być uszczypliwy-tak masz racje iso mogłem podbić.Jest to zdjęcie z podejścia nie z zasiadki ,nie była to większa sesja-niestety pare następnych zdjęć poruszone.Przeglądałem Twoją strone -wielki szacunek!Ja dopiero raczkuje w tym rodzaju foto.Pozdrawiam .
    Ostatnio edytowane przez marianzzz1 ; 12-07-2010 o 20:29

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marianzzz1 Zobacz posta
    To nie było złośliwe, wierz mi jakbyś robił dobre foty Zorką czy Smieną nikt by nie miał nic przeciwko.
    Mz nas tutaj łączy wspólna pasja, poza tym żaden system nie jest doskonały-

Domyślnie

Ładne kolory
    D90 | MB-D80 | N50/1,8 | N18-105VR | N70-300VR | H58/2,0 | Metz 58 AF2 .

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ładnie zapozowały.
    Ciekawy kadr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów