Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Szyld......

Domyślnie Szyld......

.....pamietacie takie sklepy "UPOMINKI", tak mi sie skojarzylo.....
    Dzis rano, Loop Head.......bedzie wiecej ale teraz padam po tak rannej pobudce

Domyślnie

Oprocz tego ze jest bardzo dobrze to...fajnie ten rowerek w kadrze sie komponuje.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

mega fota...świetnie!

Domyślnie

Super złapany kadr, jak nieczęsto mi się to zdarza poproszę o BW, wydaje mi się, że to spotęguje klimat. Bardzo się podoba.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Bez zbędnego owijania w bawełnę - uwielbiam zacząć zdjęć od oglądania Twoich zdjęć. Pozdrawiam.

Domyślnie

fajnie tematycznie

Domyślnie

Aż się człowiekowi humor poprawia jak się patrzy na takie zdjęcie Mają ludzie wyobraźnię...

Domyślnie

Dziekuje Panowie........wiem ze landrynka na maksa.......dodam ze musialem przyciemniac zdjecie Swiatlo bylo dziwne, wschodzik widac na niebie przed nami a za nami deszcz i slonce schowane za chmury......to dalo nam takie dziwne bezcieniowe swiatlo......wiem ze moze nie byc odpowiednio przyjete
    Dziekuje i Pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

czyli: sklep żeglarski / wędkarski sprzedaje też to, co wyłowili jego klienci w sieciach - jako upominki turystyczne?

ciekawa koncepcja...

tak jak zdjęcie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów