Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: d700 padł

Gaduła Awatar wlopis
    Miasto
    Swarzędz koło Poznania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    tak jak bys się umawiał z piekna i ponetną panną, najpierw ją adorujesz, zdobywasz a potem musisz jeszcze bardziej się starać żeby ja utrzymać, chyba że wciskałeś jej ścieme na początku to szybko cię rzuci
    Niestety, te ładniejsze czesto zostaja starymi pannami, z prespektywy swojego wieku mogę tak napisać, w kilku przypadkach nawet sprawiło mi to satysfakcję
    SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2

Domyślnie

A wracając do wątku, to że w ciągu 2 dni nawaliły dwie 7setki to nawet dobrze o firmie świadczy, komu się to nie przytrafiło nie pisze na forum, "wow mój nikon działa", piszą zwłaszcza zawiedzeni i jest ich tylko kilku na ile tyś sprzedanych body??
    Podobnie było jak wyszły pierwsze D300, tez nawalały jak diabli, ale tylko dlatego, że pisali zawiedzeni, cała reszta robiła fotki i nie miała czasu pisać "mój chodzi"
    Ja sam kupowałem d300 prawie 3 lata temu i mam ponad 100tyś klapnięć na migawce bez zająknięcia

Domyślnie

mój d700 skończył niedawno 1,5 roku.. przebieg ok. 32tys, zero problemów technicznych, zero odklejających się gum. można? ;D
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

A mój D700 ma ponad 174 tys. zrobionych klatek, gumy raz były wymieniane (można?)
    Moje D3 ma ponad 330 tys.zrobionych klatek, gumy nie były jeszcze wymieniane, zero problemów tech. (można?)

Domyślnie

przebiłeś jak najbardziej można
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

a ja dodam, że NPS jest wery wery OK.
    Mam tylko pozytywne doświadczenia.
    Full profesjonalizm. Telefony ze strony NP, sprzęt zastępczy, solidna naprawa.

Domyślnie

hehe a co z analogami jak np. mój F4? Tam nie ma licznika zdjęć więc śmiga nieświadomy, że już na niego czas

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dejnekas Zobacz posta
    hehe a co z analogami jak np. mój F4? Tam nie ma licznika zdjęć więc śmiga nieświadomy, że już na niego czas
    Dlatego że nie ma licznika, to nie wie kiedy ma się zepsuć, więc przeżyje Ciebie i Twoje dzieci
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

... a dzieci Twoich dzieci nie będą go umiały obsługiwać, bo wtedy będą aparaty same robiące zdjęcia, tylko pomyślisz i cyk

Sory, ale nie mogłem się powstrzymać.

Oszczędny w słowach Awatar marcus777
    Miasto
    Ziemia Obiecana

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siedemczwartych Zobacz posta
    a ja dodam, że NPS jest wery wery OK.
    Mam tylko pozytywne doświadczenia.
    Full profesjonalizm. Telefony ze strony NP, sprzęt zastępczy, solidna naprawa.
    No nie ma co się dziwić, że masz pozytywne doświadczenia. Przeglądając twój podpis to nie dziwota, że skaczą koło Ciebie lol Myślisz, że ONI są tacy "fajni" dla 'nie-zwykłych' użytkowników N ? Muszą skakać koło takich jak TY z wiadomej przyczyny

Pozdr

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów