Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: d700 padł

Domyślnie

Na następcę 85/1.4 ludzie czekają już od kilku lat, wieszczą, przewidują, rozsiewają plotki - a obiektywu jak nie ma, tak nie ma. Poza tym, jeżeli to jest wada fizyczna, to wątpię by nagle zniknęła w następcy, ponieważ Nikon może jej być nadal nieświadomy. Lub jest ona na tyle marginalna, że nie opłaca się jej poprawiać. Nie zawsze nowszy model jest lepszy, bardziej niezawodny. Odczuli to użytkownicy D90 na przykład. Wręcz przeciwnie - im bardziej skomplikowany aparat, tym więcej elementów może zawieść. A w następcy D700 na pewno pojawi się tryb filmowy chociażby.

Domyślnie

Pisałem w osobnym wątku - mój d700 przeważnie nie widzi obiektywów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eagis Zobacz posta
    Pisałem w osobnym wątku - mój d700 przeważnie nie widzi obiektywów
    A to akurat banalna diagnostycznie usterka. Zupełnie nieciekawa i proszę tu nie wtrącać się nam z bzdetami, do kryminalnej opowieści!

Domyślnie

Oj przepraszam, że mi banalnie aparat padł

Domyślnie

Chciałem zapytać przy okazji czy gwarancja 1 rok na nowy D700 to standard? Zamierzam wejść w biznes ślubny w przyszłym roku, D700 chcę kupić już w sierpniu by jeszcze się nieco oswoić ale martwi mnie, że 1 rok gwarancji nie pokryje nawet całego pierwszego sezonu ślubnego - boję się, że się coś stanie we wrześniu 2011 i zostanę na lodzie... co myślicie ?
    Sam usunąłem komercyjną stopkę, choć to nieco absurdalne by na stronie o tematyce fotograficznej nie można było podać linku do własnej strony o tematyce fotograficznej...

Domyślnie

Wtedy, to już zgarniesz taką kasę na zaślubinach, że sobie kupisz drugie D700 jako zapas

Domyślnie

no właśnie taki pewny tego nie jestem stąd moje obawy
    Sam usunąłem komercyjną stopkę, choć to nieco absurdalne by na stronie o tematyce fotograficznej nie można było podać linku do własnej strony o tematyce fotograficznej...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Coin Zobacz posta
    Zamierzam wejść w biznes ślubny w przyszłym roku...
    obawiam się że może być odwrotnie, to biznes ślubny zaprosi Ciebie, to jest troche tak jak bys się umawiał z piekna i ponetną panną, najpierw ją adorujesz, zdobywasz a potem musisz jeszcze bardziej się starać żeby ja utrzymać, chyba że wciskałeś jej ścieme na początku to szybko cię rzuci

Domyślnie

niezła metafora - ale miało być o gwarancji i obawach o wadliwość sprzętu...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Swiętokrzyskie

Domyślnie

a mój D300 przeskoczył 35 tyś klapnięć i śmiga nie jedną fuchę zrobił i jak nie padł to chyba będzie działał do końca. KOlega zakupił D700 w maju zrobił 8500 zdjęć i podobnie wyłączył się i koniec. poszła cała główna jakaś płytka poprostu się stopiła jakaś na niej nitka i amen....ciekaw jestem przyczyn w waszych bo sam myślałem na zmianą ale chyba dam sobie na wstrzymanie.pozdrawiam.
    D 700 / D 300 MB D10 -T 17-50/2.8 N 85/1.8 N 50/1.8 SB 800

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów