Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Doping mechaniczny

W sumie żadna tam nowość ale temat dość frapujący - ciekawe czy to faktycznie pójdzie w tą stronę niedługo.... ?
    http://tv.zczuba.pl/zczubatv/1,89849...y__wideo_.html

http://www.magazynrowerowy.pl/index....42&backPID=391
    Ostatnio edytowane przez Calme ; 11-07-2010 o 22:54

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    heh... niezłe jaja..
    Podobno w kolarstwie, przy jednym osiąga się najepsze wyniki.Tak mówili w telewizorze,ale jak to sprawdzić.

Domyślnie

Jednym słowem nigdy nie wiadomo co kto ma pod siodełkiem ))

Domyślnie

Ja chcę taki wynalazek. Zwłaszcza jak mam jeszcze kilka kilometrów pod górę.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Nie ma problemu - jak możesz przeczytać w linku powyżej wystarczy dysponować kwotą około 4tys

Domyślnie

W szoku jestem. Dobrze, że nie mam czasu oglądać TdF w tym roku, bo ciągle w pracy siedzę.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Nie ma problemu - jak możesz przeczytać w linku powyżej wystarczy dysponować kwotą około 4tys
    Ale kol. rsz na pewno nie będzie się musiał z tym kryć, więc koszty maleją. Wiem, że gdzieś można było nabyć silnik spalinowy który napędzał koło wałkami dotykającymi obrzeży koła, tam gdzie hamują hamulce V-Brake. Widziałem takie coś z bliska i wygląda to bardzo fajnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomeqp Zobacz posta
    Ale kol. rsz na pewno nie będzie się musiał z tym kryć, więc koszty maleją. Wiem, że gdzieś można było nabyć silnik spalinowy który napędzał koło wałkami dotykającymi obrzeży koła, tam gdzie hamują hamulce V-Brake. Widziałem takie coś z bliska i wygląda to bardzo fajnie.
    Ha ha! Wyobraziłem to sobie: gość (ja) w pełnym rynsztunku MTB depcze sobie na "góralu" z silniczkiem gdzieś pod górkę mijając kolejne grupy spoconych i zdyszanych rowerzystów. Myślę, że dostałbym od kolegów bikerów niezły, edukacyjny wpi... tym silniczkiem.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Uprawnienia umieszczania postów