Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Monika i Ewelina

kilka nowych foteczek

Fryzury: Robert Wypych
    Wizaż: Agnieszka Janik
    Projektant: Dorota "Doro" Matykiewicz

1. Monika

2. Monika

3. Ewelina

4. Ewelina

jak się Wam widzi? co poprawić? co zmienić?
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

Mi się podobają. Niestandardowo zaświecone, ciekawie przedstawione. Modelki i cała ekipa bardzo się postarała, co widać.

Domyślnie

Brawa dla ekipy się należą. Zarówno stylizacja, jak i włosy pięknie zrobione. A co samych zdjęć, to generalnie mi się podobają zdecydowanie. Natomiast mam jedną uwagę. Co do niebieskich cieni. Nie wygląda to według mnie najlepiej na trójce szczególnie. Ale na innych też widać lekkie, związane z tym problemy. Chodzi oczywiście o kolor skóry, który na dolnych, zacienionych partiach ciała (ręce, brzuch) zaczyna wpadać w siność. Niestety ogólne zdjęcie tej dominanty i oczyszczenie kolorów poskutkuje zapewne wyszarzeniem tła, co już być może mocno, zaburzy aktualny klimat. Ale przyjrzałbym się tematowi i trochę jeszcze pokombinował. Druga rzecz, też związana jest ze światłem. Podoba mi się trójka, bardzo ciekawa dolna część stroju tam jest. Natomiast słabo widoczna. Ciekawi mnie jakby było, gdyby była lepiej doświetlona troszeczkę. Ale właściwie tylko na tym zdjęciu. Na pozostałych, mroczny dół chyba mi odpowiada nawet.

Domyślnie

Tu się chyba nie ma do czego przyczepić bartos Przynajmniej moim, niestudyjnym okiem. Widać, że sesja fajnie przygotowania i oświetlona. Przy czym najbardziej podoba mi się światło na jedynce.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Zbanowany
    Miasto
    Kielce/Marseille

Domyślnie

Moge sie tylko dolaczyc o napisal kolega adrian , bardzo dobre .

Oszczędny w słowach Awatar perl
    Miasto
    Kraina Deszczowców

Domyślnie

brawa dla ekipy i dla Ciebie bartos!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

podoba się i to bardzo...!
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Mi sie podoba, fajne kadry, ciekawe swiatlo
    a fryzury po prostu mistrz

Domyślnie

To też z jakichś warsztatów?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów