Niesamowita jedynka... - gratulacje.
Za uchwycenie akcji w dwójce jestem z raf-al'em.
Szukaj
Niesamowita jedynka... - gratulacje.
Za uchwycenie akcji w dwójce jestem z raf-al'em.
pozdrawiam, mike
"Inspiracja istnieje, ale musi zastać cię przy pracy."
Genialnie pokazane ŻYCIE w trudnym klimacie.
Niektórzy oburzają się gdy mówi się im że dzika przyroda rządzi się swoimi prawami i (zwykle) nie mam tam bezsensownej brutalności, tylko tak musi być by piękne małe białe niedźwiadki/liski/wilczki przeżyły.
Jakość zdjęć z tego zestawu - powalająca. Historie blogowe - świetne.
delikatne, choć mocne w przekazie!
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
4 jest super choć nie idealne, jakby więcej niedźwiedzia było to bym napisał "debest"
Pozostałe jak to ścierwojady, podobne do naszych tyle że w bieli. Oczywiście fajne zdjęcia ale 4 to jest to co lubię, kilka czynników na raz się zgrało (super krajobraz, misiu i ptaki) i widać ze to dzikie zwierzę nie zwabione krwią.
Zazdroszczę wyjazdu, tym bardziej że mi się wyprawa w tym roku nie udała, codziennie lało od rana do wieczora przez 6 dni.
Rzadko pokazujesz ,ale warto czekać...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
piękne zdjęcia pokazujące dzikie zwierzęta w walce o przetrwanie, najlepsze 1 i 2
D7000
Pięknie:
1. kadry bardzo dobre
2. biało, a nie ma przepałów i jeszcze biel różni się od bieli - wszystko delikatnie, ale wyraźnie jest wyeksponowane, -nie ma agresywnej obróbki![]()
Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka
No coz, moge tylko pozazdroscic wyjazdu. Zdjecia swietne, czekam na nastepne. Pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami