Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Connemara

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Bardzo pierwszoklasowo - osobiście chyba ciachnąłbym z 2cm dołu no i druty
    Podpiszę się co do dołu, ja powiem, że nie czytałem co napisali koledzy o drutach, myślałem, że to coś przy obróbce wyszło nie tak. Myślę, że jednak lepiej bez nich. Pierwszy odbiór był że coś poszło nie tak. Zdjęcie jest ciekawe, ale nie powalające.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    OK. Skoro dla Ciebie jest róznica w odbiorze tego zdjecia po usunieciu drutów, to ja nie wnikam, dla mnie nie ma żadnej, usunales druty, spoko, zgadzam sie wygląda troche czysciej, ale odbiór nie zmienił sie dla mnie ani troszke. No tak to widze. W kazdym razie, dzieki za spotrzegawczosc choc zdawalem sobie sprawe z owych drutów.
    To nie ja pierwszy zwrocilem na to uwage.......
    A to swiadczy o tym ze rzuca sie w oczy
    Mnie sie wydaje ze jednak czystosc i sterylnosc na zdjeciu dodaje zmaczku....i dla mnie odbior sie zmienil poniewaz nie zwracam uwagi na druty tnace gorki jako pierwsze......
    A jako element krajobrazu by bylo dla mnie wtedy kiedy dalbys slupy i to pomiedzy drutami a nie wiszace w przestrzeni cos.....
    Ale jak wspomnialem dobra fota!

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Podpiszę się co do dołu, ja powiem, że nie czytałem co napisali koledzy o drutach, myślałem, że to coś przy obróbce wyszło nie tak. Myślę, że jednak lepiej bez nich. Pierwszy odbiór był że coś poszło nie tak.
    No wlasnie....Michal, co za problem, znasz PSa lepiej ode mnie.......dopracuj zdjecie i bedzie ok!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No wlasnie....Michal, co za problem, znasz PSa lepiej ode mnie.......dopracuj zdjecie i bedzie ok!
    Problem żaden, to tylko różnice w poczuciu estetyki miedzy nami, dzięki za posty!

Domyślnie

Spieracie się o pierdoły....
    Mnie sie podoba z drutami,a bez jeszcze bardziej.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Zdaje sobie sprawe z przepałów, jednak w moim odczuciu nie grają one aż tak dużej roli w tym zdjęciu
    jeżeli sa na jasnym tle to nie rzucaja się aż tak mocno w oczy, jeżeli na ciemnym to takiego kalibru już rażą na pochwałe napiszę że cała reszta czyli kadrowanie i kolorystyka na plus, ale te mocne przepały w moim odczuciu niestety bardzo przeszkadzają

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów