Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie M a k i e t a #2

Witam

Jako ze podoba mi sie ten efekt, zabawy ciag dalszy - tym razem w dziale 'Ludzie' - jako ze bezprzecznie sa tu widoczni ludzie

1. Zabawa ludzikami na wodzie...

2. ... i lądzie.

Pozdrawiam
    A zawiedzionych brakiem portretu przepraszam

Domyślnie

Super efekt, ale...
    Brak konsekwencji w rozmyciu. Jeżeli ostrzysz łódź, to jej maszt również powinien być ostry. Przecież odległość między aparatem i kadłubem, a aparatem i masztem łodzi nie różni się na tyle aby powstała taka nieostrość. Na dwójce kadłuby trzech łodzi znajdują się w identycznej odległości od aparatu jak ich żagle, więc ostrość masztu łodzi z pierwszego planu i kadłubów łodzi z drugiego jest jakieś takie nienaturalne.
    Ogólnie ok. Zabawnie wygląda i robi wrażenie, ale ... to tylko moje skromne zdanie
    D70 + jakieś trzy obiektywy
    http://picasaweb.google.co.uk/szuwik.foto

Domyślnie

Dla mnie bomba, efekt miniaturyzacji doskonały, ale to moje skromne zdanie, chciałbym z ciekawości zobaczyc oryginał 2 foty
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Wgląda siuperancko, w pierwszej chwili można się zmylić
    jednak z tymi masztami jak powyżej
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Dziekuje za uwagi. Zgodnie z sugestiami, podmienilem zdjecie nr 1 by zagle byly bardziej wyrazne (przesadzilem z rozmyciem i mnie to razilo). Na dwojce podoba mi sie tak jak jest wiec zostaje bez zmian.
    Pershing - poszlo na PW.

Pozdrawiam

Domyślnie

Fajny efekt, intryguje. W nr 1 brak ostrości na żaglach w połączeniu z ostrymi kadłubami przeszkadza w odbiorze. Ale generalnie jest naprawdę super!

Domyślnie

Super makro... Gdzie znalazłeś takich małych ludzików?

Domyślnie

Moja pani spojrzała właśnie i powiedziała. Ale fajne ludziki! Rewelacyjna makieta! ))

Oszczędny w słowach Awatar Jogi
    Miasto
    Yellowstone

Domyślnie

gdyby komuś udało się zrobić taką makietę, to zamiast gratulacji trzeba by mu złożyć chyba kondolencje
    Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem

Wink

Czy to na pewno makieta? Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę backstage-a

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów