Szukaj
Super efekt, ale...
Brak konsekwencji w rozmyciu. Jeżeli ostrzysz łódź, to jej maszt również powinien być ostry. Przecież odległość między aparatem i kadłubem, a aparatem i masztem łodzi nie różni się na tyle aby powstała taka nieostrość. Na dwójce kadłuby trzech łodzi znajdują się w identycznej odległości od aparatu jak ich żagle, więc ostrość masztu łodzi z pierwszego planu i kadłubów łodzi z drugiego jest jakieś takie nienaturalne.
Ogólnie ok. Zabawnie wygląda i robi wrażenie, ale ... to tylko moje skromne zdanie![]()
Dla mnie bomba, efekt miniaturyzacji doskonały, ale to moje skromne zdanie, chciałbym z ciekawości zobaczyc oryginał 2 foty
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Wgląda siuperancko, w pierwszej chwili można się zmylić
jednak z tymi masztami jak powyżej
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Dziekuje za uwagi. Zgodnie z sugestiami, podmienilem zdjecie nr 1 by zagle byly bardziej wyrazne (przesadzilem z rozmyciem i mnie to razilo). Na dwojce podoba mi sie tak jak jest wiec zostaje bez zmian.
Pershing - poszlo na PW.
Pozdrawiam
Fajny efekt, intryguje. W nr 1 brak ostrości na żaglach w połączeniu z ostrymi kadłubami przeszkadza w odbiorze. Ale generalnie jest naprawdę super!
Super makro... Gdzie znalazłeś takich małych ludzików?![]()
Moja pani spojrzała właśnie i powiedziała. Ale fajne ludziki! Rewelacyjna makieta!))
gdyby komuś udało się zrobić taką makietę, to zamiast gratulacji trzeba by mu złożyć chyba kondolencje![]()
Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem
Czy to na pewno makieta? Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę backstage-a![]()
Skontaktuj się z nami