Szukaj
ja tam się nie znam, ale:
- tipsom mówimy stanowcze nie
- najładniejsza moim skromnym zdaniem 5 (chociaż lepiej wyglądałaby bez krawędzi ściany w tle)
- na wszystkich kontrast pomiędzy czarną sukienką i jasną karnacją spowodował zbyt mocne oświetlenie twarzy
numer 5 to zdecydowany mój faworyt, na reszcie zdjęć modelka ucieka wzrokiem, głowę unosi do góry a zerka na dół w obiektyw, to mi się nie podoba![]()
FX ...
nijak mi pasuje sukienka do tej gitary...ale to tylko moje odczucie
5 najlepsza za to w 6 chyba ostrość poleciała Ci na nogi albo wogóle poruszone ?
FX
a mi wb nie pasuje wydaje mi się za zimne
To jakaś propaganda czy mówisz o tych zdjęciach? Jeżeli mówisz odnośnie zdjęć to niestety nie trafiłeś - naturalne. Modelka nawet nigdy nie miała tipsów.
Absolutnie. Ostrość jest w porządku, a o ewentualnym poruszeniu nie ma mowy bo wszystko było robione w nocy, tylko na świetle błyskowym.Może takie wrażenie robi kompresja.
Zauważyłem dziwną tendencję na forum, że czasem zdjęcia są oceniane bardzo dobrze, w kilku słowach, bez żadnego wyjaśnienia nawet jeśli są słabsze strony a czasem każdy kolejny wpis to czepialstwo najmniejszych bzdetów, z pomijaniem tego co jest dobre, poprawne. Co by przeszkadzały tipsy? Zdjęcie poruszone przy lampach błyskowych? Ocenianie ostrości na skompresowanych miniaturach? W chłodnej, zimnej tonacji zły balans bieli? W każdym bądź razie dziękuję za komentarze, nawet jeżeli szukacie dziury w całym.![]()
Rozumiem, uwaga bardziej do modelki - przekażę.![]()
tylko żeby nie było że komentuję modelkę zamiast zdjęcia!![]()
Skontaktuj się z nami