Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Nocne powroty...

...wracając z łowów, z wędką, chwilę wykorzystałem lub nie

słonko było równo z horyzontem, jeszcze...

1.

tu już 21:40, dla mnie wtedy niebo ma najpiękniejsze barwy, niestety na dole brak światełka.

2.

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Jedynka fajna (ech te drzewa:P).....dwa juz mniej a to moze byc spowodowane ze odbieram podloge dosc "brudno" na monitorze w pracy

Domyślnie

Mnie się klimat dwójki podoba..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Piękne niebo, fajne, wieczorowe strzały z klimatem.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Oba bardzo dobre.Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Mnie się klimat dwójki podoba..
    O to to to...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Piękne niebo, fajne, wieczorowe strzały z klimatem.
    Dokładnie.
    Chociaż powiem jedną rzecz takie moje spostrzeżenie oglądając Twoje fotografie z nazwijmy to Twoich miejscówek czasem mam wrażenie że przydała by Ci się optyka z zakresu 24-70 i 70-300 mógłbyś wtedy naprawdę jeszcze więcej wyciągnąć z tych miejscówek. W większości pokazujesz szerokie kadry a czasem aż się prosi o coś z dłuższej ogniskowej. Ale to oczywiście tylko takie moje odczucia
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Dobra, ogladam to w domu.....fakt dwa ciekawsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Dokładnie.
    Chociaż powiem jedną rzecz takie moje spostrzeżenie oglądając Twoje fotografie z nazwijmy to Twoich miejscówek czasem mam wrażenie że przydała by Ci się optyka z zakresu 24-70 i 70-300 mógłbyś wtedy naprawdę jeszcze więcej wyciągnąć z tych miejscówek. W większości pokazujesz szerokie kadry a czasem aż się prosi o coś z dłuższej ogniskowej. Ale to oczywiście tylko takie moje odczucia
    To wiem, ale nie wszystko na raz już moja ładniejsza połowa jest "prawie" przekonana co do zakupu 70-200, ale na wszystko potrzebny jest czas
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów