Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Paris, paris

Domyślnie Paris, paris

Witajcie,
    przedstawiam kilka zdjęć z trzech dni w Paryżu. Udane?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Podoba mi sie 4,5,6 ladne kompozycje. Nie podobaja mi sie ramki, szczegolnie do kolorowych zdjec.

Domyślnie

Podoba mi się wszystko..ramki(bo też tak mam..),kadry ,kolor i szczególnie fota 6,bo.....parkowałem pod budynkiem z lewej....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

2,3,6 mi się podobają, chociaż w 3 trochę mi brakuje symetrii. 7 byłoby całkiem inne gdybyś uciął niebo i zostawił samą strukturę budynku, a tak to zamiast zagadki w odgadnięcie formy od razu wiadomo, że jest to budynek i od razu wiadomo 'w którą stronę'
    duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1

Domyślnie

Fajna 6, szkoda, że światło "niefajne".

Domyślnie

świetne... szczególnie od #3 wzwyż... bardzo udana #5 - ciekawa kompozycja, poza tym sam narobiłem dużo zdjęć pomników / rzeźb w Paryżu więc może dlatego mi tak podchodzi

Domyślnie

4-ry i cholera przegapiłem takie ujęcie, a byłem w Paryżu dwa miesiące temu

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

a dla mnie 7

Domyślnie

kadry fajne
    niestety czyściutkie niebo po konwersji na bw wychodzi niezbyt - zdjęcia 4 i 6
    możesz je pokazać w kolorze?

woda
    Gość

Domyślnie

Zdecydowanie ciekawsze jak dla mnie w odbiorze sa te w BW. Zaluje, ze ostatnie jest w kolorze. Szkoda troche nieba ale coz poczac.

Procz 1, ktora do mnie w ogole nie trafia, podoba mi sie to jak kadrujesz. Na 2 jedynie kadrowalbym nizej. I tak ucinasz od gory budynek wiec ucialbym jeszczxe wiecej a pokazal wiecej dolu. W tej chwili krawedz kadru tnie samochod z lewej. Malo szczesliwie.

Poza tym bardzo fajny set.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów