Szukaj
Podoba mi sie 4,5,6 ladne kompozycje. Nie podobaja mi sie ramki, szczegolnie do kolorowych zdjec.
Podoba mi się wszystko..ramki(bo też tak mam..),kadry ,kolor i szczególnie fota 6,bo.....parkowałem pod budynkiem z lewej....
![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
2,3,6 mi się podobają, chociaż w 3 trochę mi brakuje symetrii. 7 byłoby całkiem inne gdybyś uciął niebo i zostawił samą strukturę budynku, a tak to zamiast zagadki w odgadnięcie formy od razu wiadomo, że jest to budynek i od razu wiadomo 'w którą stronę'![]()
duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1
Fajna 6, szkoda, że światło "niefajne".
świetne... szczególnie od #3 wzwyż... bardzo udana #5 - ciekawa kompozycja, poza tym sam narobiłem dużo zdjęć pomników / rzeźb w Paryżu więc może dlatego mi tak podchodzi![]()
4-ry i cholera przegapiłem takie ujęcie, a byłem w Paryżu dwa miesiące temu![]()
a dla mnie 7![]()
kadry fajne
niestety czyściutkie niebo po konwersji na bw wychodzi niezbyt - zdjęcia 4 i 6
możesz je pokazać w kolorze?
Zdecydowanie ciekawsze jak dla mnie w odbiorze sa te w BW. Zaluje, ze ostatnie jest w kolorze. Szkoda troche nieba ale coz poczac.
Procz 1, ktora do mnie w ogole nie trafia, podoba mi sie to jak kadrujesz. Na 2 jedynie kadrowalbym nizej. I tak ucinasz od gory budynek wiec ucialbym jeszczxe wiecej a pokazal wiecej dolu. W tej chwili krawedz kadru tnie samochod z lewej. Malo szczesliwie.
Poza tym bardzo fajny set.
Skontaktuj się z nami