Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Ja rozumiem ,dźwigać ekstra korzeń żeby go ułożyć w ciekawym miejscu i zrobić mu zdjęcie,ale żeby skołować 4 traktory,parę rur i jeszcze taką dziurę wykopać ,to jest mega poświęcenie .Ciekawie to wyszło,podoba się .

Dobre,zdjęcie też się podoba.

Oszczędny w słowach Awatar helopawelo
    Miasto
    Ustka -> Derby UK

Domyślnie

świetne zdjęcie!!
    p.s. czy to nie Ustka przypadkiem?

Domyślnie

Ładna praca .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Fajny pomysl, super kolorki i tonacja, zdjecie mi sie b.podoba.
    Jedyne co bym zmienil to pozbyl sie tego swiecacego kwadraciku po prawej stronie w srodku wys. zdjecia (spychacz stojacy bokiem?).
    Teraz mam tak ze zaczynam ogladac zdjecie od spychaczy stojacych po srodku...i zaraz wzrok ucieka na owy swiecacy kwadracik, dziura na dole i potem niebo(zaczynajac od lewej nad tafla wody i konczac na chmurkach po prawej) i znowu ten kwadracik.
    Podsumowujac, gdyby nie bylo tego kwadracika, wzrok "lepiej" by wedrowal po kadrze, a sama dziura w ziemi(ktora jest dosyc atrakcyjnym elementem tego zdjecia) byla lepiej wyeksponowana...mz ofc.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anonymos Zobacz posta
    (...)
    ps
    A co dziwne to tym razem wszystko idealnie doświetlone w całym kadrze .

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Ja rozumiem ,dźwigać ekstra korzeń żeby go ułożyć w ciekawym miejscu i zrobić mu zdjęcie,ale żeby skołować 4 traktory,parę rur i jeszcze taką dziurę wykopać ,to jest mega poświęcenie .Ciekawie to wyszło,podoba się .
    Heheh dobre dobre

Cytat Zamieszczone przez helopawelo Zobacz posta
    świetne zdjęcie!!
    p.s. czy to nie Ustka przypadkiem?
    Przykro mi. To Władysławowo.

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    (...)
    Jedyne co bym zmienil to pozbyl sie tego swiecacego kwadraciku po prawej stronie w srodku wys. zdjecia (spychacz stojacy bokiem?)(...).
    A nie myślałem o tym, żeby ten kontener usuwać. Skoro już tak tam było ?

Dzięki wszystkim za komentarze. Zwykłe zdjęcie bez wodotrysków tym bardziej się cieszę, że się podoba

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów