Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: bobas

Domyślnie bobas

moj Dominik i jego ślinka z którą sie ostatnio nie rozstaje

mile widziana konstruktywna krytyka

Domyślnie

Śliczny bobas, będzie miał ładna pamiątkę.
    Co do zdjęcia dobre GO, do ostrości tez się nie mogę przyczepić. Chętnie zobaczyłabym coś więcej
    Nikon D90 + N 85mm 1.8 + N 35mm 1.8 + N 24-70mm 2.8 + SB-900 + inne popierdółki...
    http://www.artisticzoom.pl/

Domyślnie

Konstruktywnie to oceniam na jakis 2-3 m-ce bo sliny duzo Fajne, czysto, slinka ok oczka widac ostro. Naparzaj mu zdjec ile sie da. Swiatlo z lampiszona? chyba tak bo plasko troszke, ale to czasem nie do przeskoczenia.
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

olbrzymia głowa, chyba źle użyty szeroki kąt

Domyślnie

Ciało noworodka nie zachowuje proporcji ciała człowieka dorosłego - duża głowa z małą twarzą obejmuje 30% masy ciała, tułów jest długi, a kończyny są krótkie. Tak juz jest i czesto wyglada to smiesznie ale to nie wina obiektywu
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

105mm a glowa "ogromna" wyolbrzymiona co prawda kadrowaniem ale noworodki maja naprwde duze glowy
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Światło z okienka, jakos tak równomiernie świeciło. I zgadłeś 3 miesiąc Głowa duża sama w sobie ale chciałam żeby wyszło tak troszke nieproporcjonalnie bo jakoś mi sie to podoba że dzieciaki mają takie duże głowy z tej serii juz nic lepszego nie wyszło bo mały sie kręcił a ja dopiero testowałam mojego D300 po przejsciu z canona. Jak coś jeszcze zrobie to napewno jeszcze wrzuce
    Sligo fajny ten Twój noworód
    D300, T 17-50 f/2.8

Uprawnienia umieszczania postów