moj Dominik i jego ślinka z którą sie ostatnio nie rozstaje![]()
mile widziana konstruktywna krytyka
Szukaj
moj Dominik i jego ślinka z którą sie ostatnio nie rozstaje![]()
mile widziana konstruktywna krytyka
Śliczny bobas, będzie miał ładna pamiątkę.
Co do zdjęcia dobre GO, do ostrości tez się nie mogę przyczepić. Chętnie zobaczyłabym coś więcej![]()
Nikon D90 + N 85mm 1.8 + N 35mm 1.8 + N 24-70mm 2.8 + SB-900 + inne popierdółki...
http://www.artisticzoom.pl/
Konstruktywnie to oceniam na jakis 2-3 m-ce bo sliny duzoFajne, czysto, slinka ok oczka widac ostro. Naparzaj mu zdjec ile sie da. Swiatlo z lampiszona? chyba tak bo plasko troszke, ale to czasem nie do przeskoczenia.
Fejsbuk Darek Novak
olbrzymia głowa, chyba źle użyty szeroki kąt
Ciało noworodka nie zachowuje proporcji ciała człowieka dorosłego - duża głowa z małą twarzą obejmuje 30% masy ciała, tułów jest długi, a kończyny są krótkie. Tak juz jest i czesto wyglada to smiesznie ale to nie wina obiektywu![]()
Fejsbuk Darek Novak
Światło z okienka, jakos tak równomiernie świeciło. I zgadłeś 3 miesiącGłowa duża sama w sobie ale chciałam żeby wyszło tak troszke nieproporcjonalnie bo jakoś mi sie to podoba że dzieciaki mają takie duże głowy
z tej serii juz nic lepszego nie wyszło bo mały sie kręcił a ja dopiero testowałam mojego D300 po przejsciu z canona. Jak coś jeszcze zrobie to napewno jeszcze wrzuce
Sligo fajny ten Twój noworód![]()
D300, T 17-50 f/2.8
Skontaktuj się z nami