Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: balonik...

Domyślnie balonik...

A dziś wrzucam jedno - trochę takie znad morza) Jak zawsze- pod Waszą ocenę:

Domyślnie

Ucieszyłem się jak zobaczyłem, że Twój nowy wątek. Ale trochę jestem zaskoczony tym, co pokazałaś. Takie... nie w Twoim stylu. Może pokażesz coś jeszcze?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hobbits Zobacz posta
    Ucieszyłem się jak zobaczyłem, że Twój nowy wątek. Ale trochę jestem zaskoczony tym, co pokazałaś. Takie... nie w Twoim stylu. Może pokażesz coś jeszcze?
    Miło mi, że ktoś się cieszy jak wrzucam coś nowego) Ale swojego stylu cały czas poszukuję jeszcze) Specjalnie dla Ciebie- takie pod słońce robione)Pozdrawiam)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez imonmati Zobacz posta
    Specjalnie dla Ciebie- takie pod słońce robione)Pozdrawiam)
    Bardzo mi miło
    Zdjęcie moim zdaniem przyjemne. Można się przyczepić na pewno do kadrowania (chodzi mi o dół).

Również pozdrawiam

Domyślnie

To pod słońce wg mnie lepsze
    W pierwszym m.in. bardzo ten balonik konkuruje z dzieckiem... może jakiś inny kadr, inne ułożenie balonika?
    Nikon D90 + N 85mm 1.8 + N 35mm 1.8 + N 24-70mm 2.8 + SB-900 + inne popierdółki...
    http://www.artisticzoom.pl/

Domyślnie

no 1 den.Jest to co chcialas ? Jest! Mala ladnie wzrokiem za balonem.....
    Strasznie fajne, widac jej emocje na twarzy: zaskoczenie lub niezadowolenie, nie wiem co to bylo ale bylo cos
    Zachowaj i wykorzystaj kiedys w jakims ciekawym albumie. 2 ka tez ok ale..
    jakos mocno tinty dodane, za rozowe. Wiem ze to twoja obrobka i taki masz pomysl wiec nie bierz mojej uwagi za bardzo do serducha. kadra szeroki, jak dla mnie takie cos weziej (tu musi byc bald ortwiecej mamy i dzidziusia.
    Zdjecia sa bardzo ok.
    Ostatnio edytowane przez SligoDarek ; 10-07-2010 o 23:03
    Fejsbuk Darek Novak

Uprawnienia umieszczania postów