Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: one

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    A z lewej miałeś takie fajne okna...
    jakbym wstawił na tle okien to ktoś by powiedział ze zwykłe okna i po prawej jakis szpagat a w koło takie fajne filary ;]

Domyślnie

Dla mnie , to zdjęcie w kolorze, obojętnie jaki by był, nie ma kompletnie wyrazu...Musi być w bewu...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Zazdroszczę takich modelek... ja mam słabość do dziewczyn tańczących klasykę - więc generalnie zdjęcia mi się podobają
    Chyba faktycznie trochę pomysłu na obróbkę zabrakło, kadrowanie też miejscami dałoby się poprawić - ale nie jest źle. Zasadniczo brakuje mi tu światła, nie światła w ogóle, ale światła które rysowałoby te zdjęcia. Następną modelkę zabrałbym na sesję wczesnym rankiem, bądź wieczorkiem - troszkę więcej kontrastowego światła, wpadającego przez okna - to powinien być strzał w 10 (niech światło z okna stanie się scenicznym).

ps. dlaczego w tym dziale?

Domyślnie

Obejrzałam Twojego bloga, dużo tam fajnych masz i dużo ciekawszych niż ta.
    Fajny kontrast młodosci, zwiewnosci i zwinności z rozpadającym się postindustrialem.

Chętnie wybrałabym się na taką fabryczną sesję z kimś z Łodzi, jestem cykor i sama boję się łazić po starych fabrykach.

A do baletnic mam słabość, (ni epokaleczyly stóp na tym podłożu?)bo mam w domu 4,5 letnie dziewcze, które od 2 lat niezmiennie mówi, że zostanie baletnicą tak wiec korzystajać z okazji zostawię ślad o niej, jeśli pozwolisz? http://www.artisticzoom.pl/dziecieca/?album=2&gallery=6
    Nikon D90 + N 85mm 1.8 + N 35mm 1.8 + N 24-70mm 2.8 + SB-900 + inne popierdółki...
    http://www.artisticzoom.pl/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Animka Zobacz posta
    Obejrzałam Twojego bloga, dużo tam fajnych masz i dużo ciekawszych niż ta.
    Fajny kontrast młodosci, zwiewnosci i zwinności z rozpadającym się postindustrialem.
    Dziękuje :] Lubie to zdjęcie mimo że jest centralnie, brak okien i za dużo słupków - podoba mi sie ale zgadzam sie że mogło być zrobione mniej centralnie - poprawie przy okazji :]

Chętnie wybrałabym się na taką fabryczną sesję z kimś z Łodzi, jestem cykor i sama boję się łazić po starych fabrykach.
    Myśle że da się zrobić :] zapraszam na gg:4061720 jakoś sie możemy wybrać np do Uniontexu.

A do baletnic mam słabość, (ni epokaleczyly stóp na tym podłożu?)bo mam w domu 4,5 letnie dziewcze, które od 2 lat niezmiennie mówi, że zostanie baletnicą tak wiec korzystajać z okazji zostawię ślad o niej, jeśli pozwolisz? http://www.artisticzoom.pl/dziecieca/?album=2&gallery=6
    Stopy całe ale mocno brudne co nawet fajnie wyszło na fotkach :]

BTW Ładna będzie z córy baletnica :]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kabal Zobacz posta

ps. dlaczego w tym dziale?
    Który dział Twoim zdaniem będzie lepszy ??????

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów