Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: one

Domyślnie one

Witam,
    po ostatnim razie aż się boje dlatego tylko jedno ;]
    więcej na www

Domyślnie

Ała .
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Kadrowo i obróbkowo kiepsko. Pani oparła się o słup stojący w centralnej części kadru i tyle. Na blogu masz dużo lepsze.

Domyślnie

Nie wiem do końca jak od strony technicznej ale mi się podoba.Mój klimat starej fabryki,zdradź szybko gdzie robiłeś sesje.A baletkę z Teatru Wielkiego wypożyczyłeś???))).
    W sumie też taki szpagat potrafię po kilku łykach wody ognistej).

Domyślnie

Pank: podoba mi się tutaj centralny kadr ale szerzej też wygląda ok jednak zostawilem centralnie może błąd może nie ;]
    Shreku: Przybyszewskiego 99 stare polmo czy pomso róg Kilińskiego i Przybyszewskiego. Modelina ze szkoły baletowej ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez infect Zobacz posta
    Shreku: Przybyszewskiego 99 stare polmo czy pomso róg Kilińskiego i Przybyszewskiego. Modelina ze szkoły baletowej ;]
    Patrz nawet nie wiedziałem,że jest tam taki obiekt godny focenia.A ja głupi latam po naszym mieście w poszukiwaniu starych fabryk
    Niestety jest ich co raz mniej i nad tym ubolewam.
    Modelina bardzo ładna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shreku Zobacz posta
    Patrz nawet nie wiedziałem,że jest tam taki obiekt godny focenia.A ja głupi latam po naszym mieście w poszukiwaniu starych fabryk
    Niestety jest ich co raz mniej i nad tym ubolewam.
    Modelina bardzo ładna
    Szukałem ostatnio i jest tragedia, uniontex na Kilińskiego to tylko fasada środka nie ma - wejście przez siatke od milionowej ;]
    Uniontex na Tymienieckiego - wszystkie wejścia zamurowane ale jest jedno "tajne" przejscie i da sie wejsc do środka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez infect Zobacz posta
    Szukałem ostatnio i jest tragedia, uniontex na Kilińskiego to tylko fasada środka nie ma - wejście przez siatke od milionowej ;]
    Jest też stara fabryka na ul.Piotrkowskiej jak jest pasaż barów chińskich na jego tyłach.Tylko jest ona w części zajęta przez wynajmujące firmy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shreku Zobacz posta
    Jest też stara fabryka na ul.Piotrkowskiej jak jest pasaż barów chińskich na jego tyłach.Tylko jest ona w części zajęta przez wynajmujące firmy.
    Wiem, tylko tam jest mało miejsca w ktorym możesz cos zrobić i chyba okna w części wymienione na plastiki :/
    Jest jeszcze stara cegielnia pod Pabianicami - w planach ;]

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów