Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Powojnik (Clematis)

W sumie bardziej fotografia zbliżeniowa niż prawdziwe makro - bo kwiaty powojnika są całkiem duże
    To moja pierwsza próba poważniejszej obróbki w Gimpie - ciekaw jestem Waszych wrażeń co do obróbki i co do klimatu samych fotek...

Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

niestety zdjęcia sie nie wyświetlają

Domyślnie

Niestety padł serwer, na którym mam hosting i moją stronkę (notabene dzisiaj była duża katastrofa w znanej serwerowni beyond.pl - wiec ci, którzy mają tam serwery - mogą zetknąć się z problemami...)
    Wrzucam fotki jeszcze raz - linki do innego serwera...

W sumie bardziej fotografia zbliżeniowa niż prawdziwe makro - bo kwiaty powojnika są całkiem duże
    To moja pierwsza próba poważniejszej obróbki w Gimpie - ciekaw jestem Waszych wrażeń co do obróbki i co do klimatu samych fotek...

[center]
    1.

2.

3.

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 03-02-2025 o 09:32 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Niestety nie przemawiają do mnie ani kadry, ani wyprane kolory, ani brak ostrości.
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

u mnie nie widać ostatnich trzech zdjęć....
    Pozdrawiam
    Adamson

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adamson Zobacz posta
    u mnie nie widać ostatnich trzech zdjęć....
    Zgadza się. Nie widać - ponieważ były to te same zdjęcia co w pierwszym poście - wrzucone na inny serwer na czas "padu" mojego serwera hostingowego
    Mój serwer hostingowy został już odtworzony i zdjęcia można zobaczyć w pierwszym poście
    Dominik
    flickr

Domyślnie

Jedynka przyjemna.
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Uprawnienia umieszczania postów