Szukaj
fajne klatki
moze jedynie 8ke bym wywalil bo odstaje od reszty
Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
www.blog.pressfocus.pl
a jednak 8 out i 10 - reszta może zostać wyjatkowo bo i tak już "zadarłem" z PB- choc, o czym mowa była niedawno - za duzo tego. Relacje z imprezy to zamieściłeś tam, gdzie sa zainteresowani impreza, tu interesujemy sie fotografia - jesli nie zauwazyłes tego
- wiec dwa trzy dałoby rade - dla mnie 3, 6 i 11
Dla mnie 4, 9 i 12, dwójka jako dopełnienie. Wychodzi, że ile ludzi tyle gustów i prawidłowoZdjęcia zgrabne, choć nie powalają.
Musze sie kiedys zalapac na cos takiego.
lato wakacje wiec bywam tu sporadycznie
walczyłem tu na forum aby nie pokazywać dziesiątek zdjęć, tylko jedno dwa i je omawiać/dyskutować. Jednak ludzie zapomnieli co to jest za forum - nie interesuje mnie przebieg Poland Bike, ani meczu X z Y, a jeśli - znam miejsca gdzie są o nich i pełne informacje i dziesiątki zdjęć - tu interesuje mnie super foto. Daj dwa-trzy zajebiste i będzie OK, po co dziesięć - co z nich wynika ? Ani o foto pogadać bo trudno odnosić się do kilkunastu zdjęć, ani o PB bo co to za lokalna impreza jest generalnie jakich teraz pełno w każdej większej wiosce. Mazovia i PB niedługo bedzie trzy razy w tygodniu
ale nie o tym miałem - wiec to jest zasadniczy powód wskazania wybranych numerów.
Skontaktuj się z nami