Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Poland Bike

Domyślnie Poland Bike

Dawno nic nie wrzucałem, trochę fotek z kilku edycji maratonów Poland Bike z tego roku. Sorry za ilość.

1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12

Domyślnie

fajne klatki
    moze jedynie 8ke bym wywalil bo odstaje od reszty
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lacha Zobacz posta
    fajne klatki
    moze jedynie 8ke bym wywalil bo odstaje od reszty
    No co Ty... Ta fota nadaje cały ton tej imprezie. A tak na marginesie to kolo jest wielki. Sam kiedyś pedałowałem w podobnych maratonach i czasem wyglądałem podobnie do niego
    Jedynie czego mi na fotach brakuje to ruch.

Pozdrawiam

Domyślnie

a jednak 8 out i 10 - reszta może zostać wyjatkowo bo i tak już "zadarłem" z PB - choc, o czym mowa była niedawno - za duzo tego. Relacje z imprezy to zamieściłeś tam, gdzie sa zainteresowani impreza, tu interesujemy sie fotografia - jesli nie zauwazyłes tego - wiec dwa trzy dałoby rade - dla mnie 3, 6 i 11

Domyślnie

Dla mnie 4, 9 i 12, dwójka jako dopełnienie. Wychodzi, że ile ludzi tyle gustów i prawidłowo Zdjęcia zgrabne, choć nie powalają.

Zbanowany
    Miasto
    Kielce/Marseille

Domyślnie

Musze sie kiedys zalapac na cos takiego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    a jednak 8 out i 10 - reszta może zostać wyjatkowo bo i tak już "zadarłem" z PB - choc, o czym mowa była niedawno - za duzo tego. Relacje z imprezy to zamieściłeś tam, gdzie sa zainteresowani impreza, tu interesujemy sie fotografia - jesli nie zauwazyłes tego - wiec dwa trzy dałoby rade - dla mnie 3, 6 i 11
    A możesz napisać, co jest nie tak w pozostałych fotkach? Jestem po prostu ciekaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez projacek Zobacz posta
    A możesz napisać, co jest nie tak w pozostałych fotkach? Jestem po prostu ciekaw
    lato wakacje wiec bywam tu sporadycznie
    walczyłem tu na forum aby nie pokazywać dziesiątek zdjęć, tylko jedno dwa i je omawiać/dyskutować. Jednak ludzie zapomnieli co to jest za forum - nie interesuje mnie przebieg Poland Bike, ani meczu X z Y, a jeśli - znam miejsca gdzie są o nich i pełne informacje i dziesiątki zdjęć - tu interesuje mnie super foto . Daj dwa-trzy zajebiste i będzie OK, po co dziesięć - co z nich wynika ? Ani o foto pogadać bo trudno odnosić się do kilkunastu zdjęć, ani o PB bo co to za lokalna impreza jest generalnie jakich teraz pełno w każdej większej wiosce. Mazovia i PB niedługo bedzie trzy razy w tygodniu ale nie o tym miałem - wiec to jest zasadniczy powód wskazania wybranych numerów.

Uprawnienia umieszczania postów