Szukaj
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
1. bardzo mi się podoba (wracając do niego, myślę, że można było się bardziej z odbiciem pobawić).
2. też niezła, ale troszkę mina mi nie pasuje i dłoń na głowie (tzn jej ułożenie, wolałbym, żeby wyglądało, że trochę "delikatniej" się drapie :P moje fanaberie, sry).
3. ok, trochę cięcie prawej ręki mi nie leży.
4. chyba najciekawsza. Wydaje mi się, że trochę za ostre światło, ale ogólnie fajnie pomyślane i fajnie się patrzy (jakbym się miał czepiać to troszkę mimika nie pasi).
5. mało trochę światła na twarzy, więcej poszło na ciało niż głowe. Osobiście próbowałbym z niższej perspektywy (może na wysokości oczu modelki), imo byłoby ciekawiej, choć źle nie jest.
6. zdecydowanie najsłabsze - za ostre światło, z dołu (strasznie nie lubię, nienaturalnie, drażni), tło nijak oświetlone (tak jakby przez przypadek, ze względu na to co wylało się z blendy). Poza "taka se"
S4INT, w sporej części zgadzam się z Tobą. Co do 3 tą amputacje w stawie zobaczyłem dopiero, jak już zdjęcie zostało opublikowane. Co do 5 pełna zgoda, mój błąd, zapomniałem lampę przestawić. Odnośnie 6tki natomiast nie za bardzo dało się jak inaczej odbić... słońce prześwitywało tylko miejscami między drzewami
Bardzo ladna praca.
Dałeś radę, 3 jest naj
458 wejść i tylko 4 opinie ?? z tego frekwencja nie wychodzi nawet 1%.. :/
Mi się najbardziej podoba 4. Zastanawiam się, jak by to wyszło, gdyby jeszcze podświetlić fontannę od tyłu.
Pozdrawiam
Krzysiek
Skontaktuj się z nami