dobre zdjęcia..!
czekam na więcej!
Szukaj
dobre zdjęcia..!
czekam na więcej!
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
zdjecia pod swiatlo rewelacja
10 jest tylko znosna
super dzieki jestem mile zaskoczony waszym entuzjazmemjutro wrzuce wiecej
N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania
Bardzo dobra modelka o dziwo. Zdjęcia całej postaci są zazwyczaj o wiele trudniejsze, lecz widać tu przebłyski świetnych zdjęć. Oby tak dalej. Z tego zestawu jako całość wybrałbym jednak 2 i 11 chociaż lepiej skadrowana szóstka (w lewo) byłaby najlepszym zdjęciem.
13 do kitu, ale 14 w porządku. Jedynie kontrastu minimalnie zabrakło na dalszym oczku, więc znając sibie, pewnie bym starał się go odzyskać, być może przy okazji lekko przyciemniając światła, choć to trzeba by zobaczyć, czy nie popsułoby efektu słonecznego dnia. Dla mnie jednak trochę za jasne i wypalone są ostatnie zdjęcia.
Te dwa ostatie nic ciekawego nie wnosza juz .
Ja tam mam w Operze źródło światła: 9
2 moim zdaniem najgorsza, niesamowicie połamany kadr i bardzo nieprzyjemny cień powiek na oczach które też chyba są otwarte na siłe. Generalnie natomist bardzo przyjemnie.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Skontaktuj się z nami