Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Zimny drań :)

Paula700
    Gość

Domyślnie Zimny drań :)

Uploaded with ImageShack.us

Moje pierwsze. Już podejrzewam, że uwagę może przyciągnąć to ciemne oczko, ale nie jestem mistrzynią w obróbce - aczkolwiek staram się. Teraz.. pewnie wyjdzie na jaw, że obróbki powinno byc jak najmniej, a sama fotografia nie powinna jej wymagac - od co, zgadzam sie w 100% jednak jeszcze troche warsztatów i powinny byc - jakieś efekty.

Ta czy owak proszę o wyrozumiałość a z resztą co mi tam! walić szczerze

Pozdrawiam

Domyślnie

"Uploaded with ImageShack.us" mogłaś sobie darować
    Co do zdjęcia ZA MOCNE ŚWIATŁO i dziwna gra cieni na twarzy. Pól twarzy przepalone pół szare, w połaczeniu z niedoświetlonym okiem i policzkiem pod samym okiem (chyba ze to siniak to zwracam honor). Ponadto dziwna obróbka, to że model był zmoczony widac tylko po kropelce na czubku brody. Włosy wyglądają jak nażelowane a krawędzie wokół ust jakby potraktowane je filtrem Charcoal w PSie...
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Kadr ok mnie sie podoba Zdjecie robilas chyba pod jakimis drzewami i dlatego sa takie dziwne cienie Ja bym jescze dodatkowo doswietlil zdjecie lampa umieszczona z twojej prawej strony i byloby calkiem fajnie Ale ogolnie mnie sie podoba pozd paroma szczegolami ktore mozna zrobic w PS'ie

Domyślnie

Kadr ok, ale jakościowo niestety zdjęcie leży trochę. Jeżeli by powstało w latach... powiedzmy 60-tych ubiegłego stulecia, to pewnie by było ok. Oczywiście zakładając ulotny charakter chwili i wykonanie na szybko. Natomiast dzisiaj raczej króluje fotografia warsztatowo dopracowana, chociaż wyjątków jest całkiem sporo. Szczególnie w nurtach artystycznych.

Paula700
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    to że model był zmoczony widac tylko po kropelce na czubku brody..
    całe szczęście, że nie wygląda to na ślinę, a wodę

co tam. pierwsze koty za płoty

Uprawnienia umieszczania postów