Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: D.....

Domyślnie D.....

Takie testy miejscowki i nowych zabawek co sadzicie ?

Domyślnie

O, Krośnianka Zdjęcie całkiem niezłe.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Jeśli chodzi o nowe zabawki (bo chyba o światło chodzi) to wg mnie chyba za bardzo na wprost przywaliłeś i za mocno. Twarz wyszła zbyt płasko, zupełnie jak z lampą na body.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Jeśli chodzi o nowe zabawki (bo chyba o światło chodzi) to wg mnie chyba za bardzo na wprost przywaliłeś i za mocno. Twarz wyszła zbyt płasko, zupełnie jak z lampą na body.
    raczej stała z lewej, bo pozostał cień na ścianie
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Przy szczupłych modelkach trzeba uważać na pewnie kwiatki, w dwójce niekorzystnie wygląda prawe biodro oraz lewa pacha.
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez D_Z_I_A_D_E_K Zobacz posta
    raczej stała z lewej, bo pozostał cień na ścianie
    Mnie się wydaje, że jednak z dwóch lamp jest (albo z okna mocno świeciło), ale to już autor by musiał zdradzić.

Domyślnie

mógłbyś zadbać o to by mdelka miałą iną minę, bo wszędzie w ten sam sposób usta rozchylone. Przez to wszystkie zdjęcia wyglądają na podobne. Nadało by to trochę klimatu zdjęciom Więc niech modelka nad mimiką popracuje, ciało to nie wszystko

3. Ucięty łokieć, udo wyszło przerysowane
    4.Światło kiepskie i linia na biodrze mi się nie podoba, takie cięcie modelki na pół też nie.

Uprawnienia umieszczania postów