Close

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 84

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    w czym objawia sie niewiedza osób nietolerujących związków homoseksualnych, które są w rozbieżności z nader tradycyjnym współżyciem heteroseksualnym? nietolerancja nie wiąże się z brakiem wiedzy, kulturą, zaściankowością, związana jest z ideologią i filozofią życia, niechaj pierwszy rzuci kamień...

koniec OT
    Zapytam prosto: masz przyjaciół o innej orientacji?
    Ostatnio edytowane przez Cosnek ; 11-05-2012 o 20:14 Powód: ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cosnek Zobacz posta
    ... chociaż przy temacie seksualności nietolerancja i niewiedza ujawnia się nader często

tolerancja - cierpliwe znoszenie. nie cierpię kogoś, ale godzę się, że ma prawo żyć obok mnie.
    bardzo wielu tolerancja miesza się z afirmacją. Tobie również.
    ależ to właśnie homoseksualiści są nietolerancyjni. odbierają mi prawo do nielubienia gejów
    ja już nie mogę nie lubić geja. musi mi się to podobać, bo inaczej mam łatkę homofoba i mówię "mową nienawiści"

przecież nikt nie nawołuje do ich zabijania, więc skąd te słowa o nietolerancji? - możesz mi to wyjaśnić?
    po prostu nie przepadam, nie lubię, nie podoba mi się.
    sorry, musiałem. dośc mam tej shitowej lewicowej poprawności politycznej.
    nawet tu. ehhh

ps.
    cosnek, ma w stopce:
    "Każdy myślący człowiek jest ateistą. — Ernest Hemingway"
    dopiszę więc:
    "Religia jest dla mądrych" - J. Tischner
    Ostatnio edytowane przez nonnatus ; 12-05-2012 o 01:43
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cosnek Zobacz posta
    Zapytam prosto: masz przyjaciół o innej orientacji?
    pytanie bez sensu, nie, nie mam przyjaciół o innej orientacji ponnieważ tego nie toleruję, ale znam, co nie zmienia faktu mojego do nich stosunku, nonnatus dobrze napisał - cosnek jak ich tak lubisz, to się z nimi ożeń

Domyślnie

I na tychy homofobicznych kretynstwach ten watek sie powinien zamknac.
    D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matey3000 Zobacz posta
    daruj sobie...

Domyślnie

dlaczego?
    Jest różnica między tolerowaniem a pochwalaniem. miałem kilka znajomych "homo" (najpierw ukrytych później już nie) ale odkąd się "odkryli" wszędzie wypisują jacy to oni nie są szczęśliwi itp itd. Niestety(dla nich) stracili przez to wielu znajomych bo wszyscy już rzygają tą ich miłością.
    Generalnie jestem neutralny pod tym względem, dopóki się mnie nie czepiają ja się nie czepiam ich, ale bez przesady nie muszą wszędzie ogłaszać co robią z kim i jak.
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    daruj sobie...
    Ciekawe co zrobisz jesli Twoje dziecko bedzie zainteresowane ta same plcia? Bedziesz je "leczyl", czy po prostu pozbedziesz sie z domu?

A co do zdjec slubnych, to ja robilem i take, i take, i nie rozni sie to od innych ceremonii cywilnych. Nie fantazjuje o klientach moze dlatego mi wszystko jedno. Oby sie ludzie kochali.
    D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900

Domyślnie

Ciekawe co zrobisz jesli Twoje dziecko bedzie zainteresowane ta same plcia? Bedziesz je "leczyl", czy po prostu pozbedziesz sie z domu?

A co do zdjec slubnych, to ja robilem i take, i take, i nie rozni sie to od innych ceremonii cywilnych. Nie fantazjuje o klientach moze dlatego mi wszystko jedno. Oby sie ludzie kochali.
    proszę cie o to żebyś nie mieszał do tego mojego dziecka, a to co zrobię to już moja prywatna sprawa... jeszcze może nawróć mnie na chrześcijaństwo... i pisz proszę poprawnie - TAKIE
    p.s. twoje wypowiedzi bardziej świadczą o braku tolerancji dla ludzi o innych poglądach... ale wy juz tak macie

Domyślnie

ale wy juz tak macie
    Alez nie! Przeciez tolerancja jest jedyna sluszna, a reszta to homofoby ktorych trzeba usunac z zycia publicznego. loled. Matey, bez urazy, ale to co mowisz to nie ma nic wspolnego z tolerancja, wiecej z "mowa nienawisci", ktore to stwierdzenie tak upodobala sobie ta "tolerancyjna" strona. Typowa gadka przesiaknieta bezrefleksyjna propaganda.
    Fajny OT btw.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    Alez nie! Przeciez tolerancja jest jedyna sluszna, a reszta to homofoby ktorych trzeba usunac z zycia publicznego. loled. Matey, bez urazy, ale to co mowisz to nie ma nic wspolnego z tolerancja, wiecej z "mowa nienawisci", ktore to stwierdzenie tak upodobala sobie ta "tolerancyjna" strona. Typowa gadka przesiaknieta bezrefleksyjna propaganda.
    Fajny OT btw.
    brawo - i na tym zakończyłbym tą osobliwą dyskusję...

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów