Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Youtube-blokady praw.

Mam pytanie do bardziej obeznanych w temacie.
    Czy jest jakiś sposób by uniknąć takich blokad podczas wyświetlania niektórych kawałków muzycznych.:

Ten film wideo zawiera treść od partnera Vevo(sony itp.),, który zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich

Coraz częściej spotykam się z takimi ostrzeżeniami i bardzo mnie to irytuje, więc proszę o jakieś porady,Tipy,trailery,kody i oszukańcze metody

Domyślnie

Jakiś program do ukrywania IP.
    Pursue happiness with diligence

Rozmowny Awatar andrstac
    Miasto
    Przededworze/Chmielnik/Kielce

Domyślnie

Do ukrywania, to może nie zadziałać, ale proxy z IP z kraju w którym można oglądać - jak najbardziej.
    D7k, D80+MB;12-24/F4,70-200/F2.8,SB600,2xYN460II,3xRF602,A600+BH2,LP-FP200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrstac Zobacz posta
    Do ukrywania, to może nie zadziałać...
    Ale działa. Przynajmniej niedawno działało.

Domyślnie

Dużego doświadczenia nie mam w tej kwestii, ale próbowałem chyba ze 2 czy 3 programy do chowania ip (nie pamiętam nazw, robiłem to przy okazji czegośtam). We wszystkich wybierało się kraj, z którego chciało się mieć IP. Dlatgego sobie tak skojarzyłem, że może to pomóc.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

www.proxymafia.net

poblokuj wyskakujące okienka w firewalu bo przy każdym kliku będzie sypać reklamami.

Rozmowny Awatar andrstac
    Miasto
    Przededworze/Chmielnik/Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Dużego doświadczenia nie mam w tej kwestii, ale próbowałem chyba ze 2 czy 3 programy do chowania ip (nie pamiętam nazw, robiłem to przy okazji czegośtam). We wszystkich wybierało się kraj, z którego chciało się mieć IP. Dlatgego sobie tak skojarzyłem, że może to pomóc.
    Ha, bo te programy po prostu kierują nasz ruch przez jakieś proxy z danego kraju - ot cała filozofia
    D7k, D80+MB;12-24/F4,70-200/F2.8,SB600,2xYN460II,3xRF602,A600+BH2,LP-FP200

Domyślnie

Dzięki za naprowadzenie mnie na trop.
    Wczoraj tylko przez moment, próbowałem uzyskać pełen dostęp do muzyki na YT(omijając te prawa autorski) za pomocą http://proxy.org/ i powiem, że nie do końca efekty korzystania przez Proxy były zadowalające:/
    Mianowicie nie wyświetlały mi się kanały artystów, lub w niektórych wypadkach wyskakiwało mi że nie mam włączonej JavaScript(a mam włączone przez cały czas)
    Jak macie jeszcze jakieś porady to proszę się dzielić, bo ja w tej dziedzinie nie jestem najlepszy

Domyślnie

Można też ściągać sobie filmy na dysk. Ja do tego używam keepvid.com. Tylko to nie zadziała w przypadku, jak jakiś film będzie miał zablokowany akurat ten kraj, w którym jest ta strona .
    Kazimierz Król
    Oznaczenia obiektywów

Uprawnienia umieszczania postów