Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Polovo - Lite

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

1. prześwietna (minimalnie drażnią przycięte kosmyki) - kolorki, kadr, świecenie, modelka - wszystko mi się bardzo podoba
    2. w porządku, ale już na mnie takie wrażenie nie robi
    3. jakoś najmniej - kadr, słońce, ustawienie głowy.

PS - jakieś info odnośnie sprzętu? aparat, szkło (exifów nie ma ), czym świecone?

Domyślnie

1 i 2 naprawde super. 3 juz nie powala, i nie podoba mi sie kadrowanie, szczegolnie ciecie po lokciu.
    Ostatnio edytowane przez BartekIgnasiak ; 02-07-2010 o 16:20

Domyślnie

Jedynka jest super! Takie lato właśnie lubię.
    Popracowałbym jedynie w tym kadrze nad prawą ręką modelki (ale to już takie zboczenie).
    Dwa i trzy również są ciekawe, ale w zestawieniu z poprzednim robią na mnie już mniejsze wrażenie.
    Także jestem ciekawy czym było świecone (ewentualnie ile obróbki w tym świetle).

Domyślnie

Obróbka bardzo mi się podoba. 3 odstaje od 1 i 2 - jest dużo słabsza - flara zamiast urozmaicić to psuje to zdjęcie. Co nie zmienia faktu że 1 i 2 są super - zazdroszczę i gratuluję .
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Domyślnie

1 jest re-we-la-cyj-na!

Domyślnie

A spróbuj dodać jej malutkie ****iki w oczach - powinno być jeszcze ciut lepiej. Jedynka bardzo przyjemna na pierwszy rzut oka, ale szczegóły już tak sobie i po dłuższym oglądzie zdjęcie na tym niestety traci. Dwójka wręcz przeciwnie - niby tylko dobra, ale wszystko tu perfekcyjnie pasuje i brak wpadek. Trójka odstaje pod wieloma względami i bym jej tu nie mieszał.

Domyślnie

Mnie się szczególnie podoba tu obróbka i 'jakość' obrazka że tak się wyrażę. Natomiast poza tym nie porywa na dłuższą metę

Domyślnie

Jedynka rozwala (jeden defekt kosmetyczny - prawa pacha do porawki), dwójeczka też przyjemna, 3 za dużo słońca w kadrze mz, ale w sumie za to dostała nieco więcej ciepła, tak ze tutaj sam nie wiem
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Oszczędny w słowach Awatar m4rox
    Miasto
    Radzymin (Siemiatycze/Warszawa)

Domyślnie

super obróbka, takie kolory lubię.
    D80|D7100|SY8 3.5|T17-50 2.8|N35 1.8G|N50 1.8D|N85 1.8D|N55-200 4-5.6 VR|SB700
    Flickr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów