Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Lowepro Orion Trekker II

Witam.
    Plecak znany dość, sporo zostało na forum powiedziane na jego temat.
    Pytanie brzmi, czy da się do niego przymocować w jakiś sposób statyw?
    To dość ważne. Z tego względu zastanawiam się również nad Compu Trekkerem, ale on trochę przywielki dla mnie, szczególnie, że więcej niż dwóch dodatkowych obiektywów nie zamierzam posiadać.
    Kieszeń na laptopa mogłaby jednak być pomocna, szczególnie podczas lotów samolotem - wszystko w podręcznym.
    Z góry dzięki za sugestię, szczególnie odnośnie mocowania statywu do Orion trekkera.
    D70, GRD, FM2, Wyniki

Domyślnie

a moze rover aw ??
    ostatnio nabylem
    nie jest wielgachny ale statyw sprzet i inne ciuszki super sie mieszcza
    z laptopem moze byc gorzej
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

Laptop jest mniej istotny. Mówisz, że nie jest wielgachny, a gdzieś ktoś własnie pisał (chyba na innym forum), że zbyt duży się okazał po kupnie.
    Orion Trekker z mocowaniem na statyw byłby dla mnie w sam raz. Może są na spodzie jakieś paski, które umożliwiają jego doczepienie?
    Nigdzie nie ma zdjęcia od dołu niestety.
    D70, GRD, FM2, Wyniki

Domyślnie

nie ma paskow
    a wielgachny to jest compu rover

a przy rover aw II masz jeszcze ta zalete ze... ze jest AW czyli na calosc masz gumowego komdomika
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

Znalazłem jeszcze coś takiego:
    http://www.fotoexpert.pl/tamrac-adve...VENTURE-7-5547
    Wydaje się być najlepszym rozwiązaniem. Cena też całkiem przystępna.
    Chyba się na niego zdecyduję.
    D70, GRD, FM2, Wyniki

Domyślnie

Hesja -> a nie wiesz moze czy jest gdzies ( najlepiej w Twojej ofercie bo to duza wygoda ) plecak podobny do Orion Trekkera II, z podpieciem na statyw ale zeby CENA byla mniej wiecej taka sama bo wspomniany przez Ciebie rover aw jest chyba o 200-300 zł droższy :/

btw. czy jest mozliwosc skontaktowania się z Tobą przez jakies gg jakbym zamawiał w Imfoto, bo bylby to moj ze tak powiem pierwszy raz, czy walic na maila ktory jest na stronie podany?
    Ostatnio edytowane przez Nivelen ; 12-12-2006 o 21:10
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Domyślnie

Ja nosze statyw zawieszony za szelke oriona w jej dolnej czesci, tak ze wisi sobie spokojnie kolo nogi, nie przeszkadza w chodzeniu. Zaczepiam go za uchwyt od zmiany polozenia. Jest łatwo i szybko dostepny.

Problem z orionem mam taki ze nei miesci mi sie 80-200. Wie ktos moze który zbliozny budzetowo plecak dwukomorowy ma komore na sprzet neico wyzsza?
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

No i kupiłem!
    Mini Trekker AW.
    Naprawdę jestem zadowolony. Ma wszystko co trzeba, porządne nosidło do statywu, miejsce na inne rzeczy oprócz aparatu i obiektywów. Świetnie wykonany.
    D70, GRD, FM2, Wyniki

Domyślnie

i ja również kupiłem Orion Trekker II czarny od Hesji

Bede testowal dopiero pod koniec stycznia bo wtedy wyjezdzam, ale mysle ze sie sprawdzi
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Uprawnienia umieszczania postów