Obróbka bardzo mi się podoba.
Auta i sraczyk - jak i innym - przeszkadzają. Ale czy nie ma ŻADNEJ szansy aby spróbować innych kadrów tak, aby te przybytki zagrały i pomogły zamiast przeszkadzać?
Szukaj
Obróbka bardzo mi się podoba.
Auta i sraczyk - jak i innym - przeszkadzają. Ale czy nie ma ŻADNEJ szansy aby spróbować innych kadrów tak, aby te przybytki zagrały i pomogły zamiast przeszkadzać?
Znów dziękuję za następną porcję uwag.
Co do pytania o to, czy wyciąć dół... Można, ale jakoś słabo mi to wygląda, jakoś licho i niedobrze. Źle po prostu. Nawet mam taki kadr urżnięty, ale nie daję, bo słabizna.
fragles, tam - zgodnie z tym co powiedział habakuk - zawsze stoją jakieś samochody. A jak na środku parkingu stoi jakiś zasmarkany namiot piwny, to naokoło pod ścianami nic się nie zmienia. Czy można spróbować innych kadrów? Zapewne, ale ja innych nie widzę i nie umiem. No chyba, że odbicia kamienic w wypolerowanych maskach aut, albo jakieś takie...
sea21 - pomysł, żeby nie parkować w miejscach zabytkowych jest jaknajbardziej słuszny! Z tym, że to pół Krakowa (dobra, przesadzam, ale jest tego całkiem spora kupa miejsc). No ale skoro dawniej jeździło się i parkowało na Rynku Głównym, a teraz nie - to może z czasem dojdzie i do Małego Rynku ten zakaz. Pójdę tam wtedy jeszcze raz...
Dziękuję wszystkim za uwagi, Pozdrawiam
W Krakowie wszystko jest pod...cone - samochody żywcem nie mają gdzie parkować, więc parkują wszędzie. Jak tylko powstaje pomysł żeby wybudować jakiś wielopoziomowy parking podziemny, to zaraz jakiś sqrvysyn buduje tam hotel.
A te autka na zdjęciu nie rzucają się za bardzo w oczyW akcie desperacji zawsze można próbować je wystempelkować i healing-brushować
![]()
Skontaktuj się z nami