Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Świecznik

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Podoba mi sie kadr, taki troche inny a jednoczesnie pocztowkowy (w pozytywnym znaczeniu tego slowa), jest ciekawie i fajnie...
    A teraz minusy, absolutnie nie podoba mi sie stopien nasycenia czerwonego koloru na zdjeciu. Jest go za duzo na wiezy, na lodce, na jej odbiciu w wodzie, wlazi nawet na chodnik i na chmury...nie wiem, moze chciales pokazac taka "rdzawa" wieze - ograniczylbym sie wtedy zeby pociagnac czerwony tylko w pewnym stopniu na wiezy i ewentualnie troche na lodce. Ale nie po calosci zdjecia.
    Podsumowujac: kadrowo duze tak za oryginalnosc, obrobkowo-kolorystycznie duze nie za czerwony.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

krzysztofz24 zdjecie idze na warsztat ponownie... Dziekuje za podpowiedz...
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 01-07-2010 o 10:10
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

spodziewałbym się po Tobie o WIELE WIELE więcej. A pokazałes nam mega przecietny kadr. jak dla mnie to niestety kosz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    spodziewałbym się po Tobie o WIELE WIELE więcej. A pokazałes nam mega przecietny kadr. jak dla mnie to niestety kosz
    Nie ma ludzi nieomylnych... postaram sie poprawic i przedstawic kilka jescze innych zdjec z Paryza. Lecz musze zaznaczyc (chociaz wiem, ze tym sie nie obronie) wyjazd mial na celu tylko i wylacznie rekreacje... a fotografia (niestety) zeszla na drugi plan.
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 01-07-2010 o 13:09 Powód: pis.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Jak to mowia: "ile ludzi, tyle opinii"
    Mi kadrowo sie podoba, a to dlatego, ze jest po prostu nietypowo/inaczej niz zwykle
    Co do kolorkow... powalcz jeszcze i zapodaj wersje poprawiona, bo ciekaw jestem, w ktorym kierunku pojedziesz
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 01-07-2010 o 12:44
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Mnie łódki nie przeszkadzają. Podoba mi się.

Domyślnie

Jak idzie na warsztat to nie ma co komentować, aczkolwiek Sebastianie tak troszkę zagracone jest to foto - wszystkim niestety nie dogodzisz Chętnie zobaczę update
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Proponuję zajrzeć tutaj:http://www.jhwsxing.com/help/help1-1.html chińszczyzna niekoniecznie oznacza przekręt
    D700 D810 N AF 17-35 D F2.8 S HSM 70-200/f2.8 S 2x DG APO N 24-70/f2.8 EX , Mz 58 AF-1 Pentax Super A
    Portfolio

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów