20 fajna ale można by troszke wyostrzyć a w 22 ładny kadr ale za jasny motylek
Szukaj
20 fajna ale można by troszke wyostrzyć a w 22 ładny kadr ale za jasny motylek
Dzięki. Jak teraz patrzę na te zdjęcia to żałuję, że je wstawiłam, bo seria wyszła do d... Jednak robić zdjęcia w pochmurny dzień obiektywem bez VR i statywu to nie jest dobry pomysł
Tamta wersja i tak jest już podostrzona, niestety widać, że GO minimalnie nietrafione. Jeszcze trochę wyostrzone :
poprawiona wersja niezłapozostałe do mnie nie trafiają
PS. tak jeździmy od czasu do czasu na wystawy, Ch.Pl mamy już ukończonego![]()
Pozdrawiam
Adamson
Dzięki![]()
Mam jeszcze fruczaka z tamtego dnia, ale tak go obrobiłam na kompie, że chyba nie nadaje się do tego działu
To może kiedyś się minęliśmy, tylko nawet nie wiemy, bo ja bywam często na wystawach, uczepiona przy ringu collie, a na ringu collie zawsze wcześniej są sheltieDzis np w Chorzowie byłam
23 Nareszcie uchwyciłam ważki :]
23. szkoda że nie doświetliłaś modeli, bo moment bardzo ladny![]()
Pozdrawiam,
Damian
Ludzi miałam do pomocy masę, ale nie byłam przygotowana, na zdjęciu ważki siedzą na tablicy ringowej - wystawa psówNie spodziewałam się tak hurtowej ilości tych owadów!
Nie miałam czym podświetlić
Muszę tam kiedyś pojechać tylko i wyłącznie na makro, bardzo misiowe te ważki - siadają na palce i kolana, nie chcą odlatywać
W mojej wiosce zabitej dechami wszystko takie dzikie, ze nawet na trawsku nie siada, tylko krąży pół dnia kółka w powietrzu![]()
Gratuluję, zawsze to jakieś pierwsze wahy. Do ważek niestety trzeba poranka. Ostatnio próbuję zlokalizować noclegownię ważek w swoim mieście, ale to jest spory problem i już 2 plenery przełaziłem w rosie, nie znajdując niczego.
Skontaktuj się z nami