Close

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 82

Wątek: Moje próby

Domyślnie

20 fajna ale można by troszke wyostrzyć a w 22 ładny kadr ale za jasny motylek

Domyślnie

Dzięki. Jak teraz patrzę na te zdjęcia to żałuję, że je wstawiłam, bo seria wyszła do d... Jednak robić zdjęcia w pochmurny dzień obiektywem bez VR i statywu to nie jest dobry pomysł

Domyślnie

20 podostrzyć i będzie super
    Pozdrawiam,
    Damian

Domyślnie

Tamta wersja i tak jest już podostrzona, niestety widać, że GO minimalnie nietrafione. Jeszcze trochę wyostrzone :

Domyślnie

poprawiona wersja niezła pozostałe do mnie nie trafiają

PS. tak jeździmy od czasu do czasu na wystawy, Ch.Pl mamy już ukończonego
    Pozdrawiam
    Adamson

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adamson Zobacz posta
    poprawiona wersja niezła pozostałe do mnie nie trafiają

PS. tak jeździmy od czasu do czasu na wystawy, Ch.Pl mamy już ukończonego
    Dzięki
    Mam jeszcze fruczaka z tamtego dnia, ale tak go obrobiłam na kompie, że chyba nie nadaje się do tego działu

To może kiedyś się minęliśmy, tylko nawet nie wiemy, bo ja bywam często na wystawach, uczepiona przy ringu collie, a na ringu collie zawsze wcześniej są sheltie Dzis np w Chorzowie byłam

Domyślnie

23 Nareszcie uchwyciłam ważki :]

Domyślnie

23. szkoda że nie doświetliłaś modeli, bo moment bardzo ladny
    Pozdrawiam,
    Damian

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotodemon Zobacz posta
    23. szkoda że nie doświetliłaś modeli, bo moment bardzo ladny
    Ludzi miałam do pomocy masę, ale nie byłam przygotowana, na zdjęciu ważki siedzą na tablicy ringowej - wystawa psów Nie spodziewałam się tak hurtowej ilości tych owadów!
    Nie miałam czym podświetlić

Muszę tam kiedyś pojechać tylko i wyłącznie na makro, bardzo misiowe te ważki - siadają na palce i kolana, nie chcą odlatywać
    W mojej wiosce zabitej dechami wszystko takie dzikie, ze nawet na trawsku nie siada, tylko krąży pół dnia kółka w powietrzu

Domyślnie

Gratuluję, zawsze to jakieś pierwsze wahy. Do ważek niestety trzeba poranka. Ostatnio próbuję zlokalizować noclegownię ważek w swoim mieście, ale to jest spory problem i już 2 plenery przełaziłem w rosie, nie znajdując niczego.

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów