Szukaj
1. nie podoba mi sie, blee
2. sliczna
3. srednio, nie jestem przekonany do tego kadru
1. dziwne jesli chodzi o kolor, ale to moze byc wina nieskalibrowanego monitora
2. fajne
3. ciekawe, ale pokusilbym sie o ustawienie odbic w jednej linii rownoleglej do krawedzi klatki. Kolorki u mnie bajkowe
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
no i przydał sie statyw ale jedynka coś zaniebieszczona ;/
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
Pozdrawiam.
MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
|||blog ||| maciejsimm.com|||
Dwójka OK,a reszta mojego rodzinnego miasta skaszaniona,szczególnie jedynka.
Jacek
Eee, nie gadajcie... Z drugiego będą jeszcze ludzie, inna rzecz, że kadr nie jest mistrzowski moim zdaniem. Ale wyprowadzić to zdjęcie na prostą by się dało.
Ale jedynka faktycznie strasznie kiepsko naświetlona. A aureola koło baszty po prostu straszy wypaleniem.
Powinieneś zapamiętać jak robiłeś dwójkę i iść tam jeszcze raz. Jak wszystkie wyjdą jak dwójka, będzie - jak to mówią - miód.![]()
Komentarze i oceny REWELACJA !!!Dzięki
Zdjęcie nr #1 jest "zaniebieszczone" bo takie miało BYĆ - celowo obniżyłem temperaturę barwową
i dodałem niebieskiego także efekt zamierzony miało być na granatowo czyli woda i niebo - jedna całość !
i Nie jest to zdjęcie kiepsko naświetlone Niestety nikt nie zauważył że na #1 jest mgła która daje taki właśnie efekt miękkiego "rozproszenia"
a zdjęcie nr #2 było robione innego dnia gdzie panowały zupełnie odmienne warunki pogodowe
Dla przykładu pokazuję jeszcze jedno zdjęcie z dużym "zamgleniem" zrobione trochę wcześniej![]()
----- czy też źle naświetlone ??????
pozdrawiam
Arkadiusz Pytlas vel golden
bardzo fajne fotki tylko ze 1 mogloby miec takie kolory jak 3 i bylaby gitara. Ogolnie wszystkie bardzo fajowe![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Skontaktuj się z nami