Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23
    cinek
    Gość

Domyślnie Wzgórza nad Soliną

Zdjęcia zrobione rok temu w wakacje.
    Ktoś ostatnio wspomniał o Zalewie Solińskim .
    Czekam na konstruktywną krytykę.

1.

2.

Domyślnie

Na 1 jak dla mnie zbyt mało dołu
    2. Niebo wyszło ładnie, acz dół mógłby zostać "wyciągnięty"
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Dwójka bardzo ładna, tylko jak dla mnie możnaby ciachnąć dół, tak żeby nie było wiadać fragmentu drogi.

Domyślnie

Wybieram 2.
    fordclubpolska.org

Domyślnie

w 2 widze ogromny potencjal

Ja bym go wykorzystal w ten sposob (w razie zastrzezen moge usunac)

Domyślnie

Jeśli mogę coś zasugerować to przy publikacji zdjęć w internecie zmieniaj profil na sRGB w programie do obróbki zdjęć. Widać dużą różnice. Zdjęcia ładne i ciekawe, troche przy nich posiedzieć w photoshopie i byłyby jeszcze ładniejsze. Jeśli nie masz nic przeciwko tutaj jest zdjęcie co wyszło z photoshopa, jeśli masz to odrazu skasuje.

PS Solina to moje strony i jest to temat bardzo ciekawy, może masz więcej zdjęć ? Z chęcią zobaczę.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

bombel
    Gość

Domyślnie

Ludzie, ja rozumiem, że cieszycie się z PSa, ale przecież można nim wykonywać potrzebne zmiany subtelnie, a nie chlastać toporem.

Domyślnie

Klos poszedl w dobrą stronę, Malita- popatrz na niebieski kolor na chmurach ;]
    BTW fotki wygladaja na troszke przypadkowe, Solina ma duzo do zaoferowania i mozna to z pewnoscia fajniej wykorzystac
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

bombel
    Gość

Domyślnie

Jeśli uwypuklenie białego śladu na asfalcie i przyciemnienie słońca (a nie nieba ) można nazwać dobrą drogą...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kwasik Zobacz posta
    Klos poszedl w dobrą stronę, Malita- popatrz na niebieski kolor na chmurach ;]
    BTW fotki wygladaja na troszke przypadkowe, Solina ma duzo do zaoferowania i mozna to z pewnoscia fajniej wykorzystac
    moja wersja to fantazja, pasuje do kalendarza jakiejś firmy z miasta 10 tyś. Nie odbiegając od tematu fajne zdjęcia tylko można było troche je ulepszyć. Bombel easy było i mineło.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów