Chmurka niesamowita, teraz mów co, gdzie i jak...![]()
Szukaj
Chmurka niesamowita, teraz mów co, gdzie i jak...![]()
LED ZEPPELIN
..... aż poczułem podmuch fali uderzeniowej![]()
jestem pod wrażeniem. Ci sie trafiło![]()
pozdrawiam, Łukasz
Dawno... To zeszłoroczna norweska szufladaChmurę widać było już z odległości grubo ponad 100 km, szczęśliwie tego dnia zmierzałem samochodem prawie dokładnie na jej spotkanie (trzeba było delikatnie skorygować trasę), do którego doszło tuż przed spektakularnym zachodem słońca... A potem była równie spektakularna burza i przymusowy, przeszło godzinny postój w ścianie wody - ale warto było
DziękiPowiem Ci, że z chmury to ja wręcz musiałem ściągać ten róż (i to znacznie). Zdjęcie robione dosłownie na chwilę przed zachodem, toteż barwy na niebie były niebywałe. Natomiast dół ciemny i trochę bez wyrazu (w dolinie już dawno nie było światełka), także tutaj trzeba było rzeczywiście trochę "powalczyć" z barwą i - zdecydowanie bardziej "heroicznie" - ze zwariowanym balansem bieli
![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Nikon http://greg77.com/
Jest ładnie,ale byłoby jeszcze lepiej gdybyś jednak ocieplił,lekko ozłacając owies.
Pozdrawiam
Andrzej.
Dzięki wielkie za wszystkie komentarze! Cieszę się, że fota się podoba
Tak, tylko że wtedy (jeśli dobrze zrozumiałem Twój zamysł) zrobiłby się z tego format zbliżony do panoramy... A ja za takim formatem po prostu nie przepadam
Proszę bardzo AndrzejuNie chciałem z tym ciepełkiem na dole przeginać... Ale może i masz rację
ver. 2
Raz jeszcze dziekuję za odwiedziny i opinie!![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Mnie takich propozycji także dwa razy nie trzeba powtarzaćTylko, że ja mógłbym w drugiej połowie sierpnia tydzień wygospodarować dopiero... Ale jakby co, (nawet wcześniej) dajcie znać i tak! Niebawem śmigam do Szwecji i będę tam kwitł do października zapewne więc daleko nie mam
No i swoje trzy grosze, jeśli chodzi o Norwegię środkową, także chętnie dorzucę
![]()
Skontaktuj się z nami