Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Obłok...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Andrzeju no to nie pozostaje nic innego jak zmowic ekipe i pojechac na zlocik do Norwegii....skoro znasz juz kraj
    Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Ja Ci powiem Grzegorz, że to wcale nie jest głupi pomysł. Jestem otwarty na propozycje, rzuć jakimś terminem a postaram się dostosować. Oczywiście na PM, by tu nie zaśmiecać.
    Mnie takich propozycji także dwa razy nie trzeba powtarzać Tylko, że ja mógłbym w drugiej połowie sierpnia tydzień wygospodarować dopiero... Ale jakby co, (nawet wcześniej) dajcie znać i tak! Niebawem śmigam do Szwecji i będę tam kwitł do października zapewne więc daleko nie mam No i swoje trzy grosze, jeśli chodzi o Norwegię środkową, także chętnie dorzucę
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Świetna ta chmura, dobra fotografia .
    Pozdro. Wojtek

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Imho ciął bym niżej, tak do linii ugięcia zboża, bo odbiera ono chmurce połowę uroku.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Nie mam pytań !!! Gratki

Domyślnie

Dzięki wielkie za wszystkie komentarze! Cieszę się, że fota się podoba

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Imho ciął bym niżej, tak do linii ugięcia zboża, bo odbiera ono chmurce połowę uroku.
    Tak, tylko że wtedy (jeśli dobrze zrozumiałem Twój zamysł) zrobiłby się z tego format zbliżony do panoramy... A ja za takim formatem po prostu nie przepadam
    Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Jest ładnie,ale byłoby jeszcze lepiej gdybyś jednak ocieplił,lekko ozłacając owies.
    Proszę bardzo Andrzeju Nie chciałem z tym ciepełkiem na dole przeginać... Ale może i masz rację

ver. 2

Raz jeszcze dziekuję za odwiedziny i opinie!
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów