Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Beata

Domyślnie Beata

Wynik wczorajszej, spontanicznej sesji
    1
    2
    3
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

zdecydowanie jedynka, bardzo przyjemne, ale troche bokeh psuje efekt i może za dużo blura ale generalnie bardzo udane ujęcie

Domyślnie

Mnie się wszystkie podobają, zarówno moment złapania modelki jak i obróbka.

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ciekawe jak na spontan
    dla mnie 2 najciekawsza.

Domyślnie

pierwsze, a jakie szkło taki bokeh dało?
    “When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant

Domyślnie Beata

Cytat Zamieszczone przez A.n.d.r.e.V
    pierwsze, a jakie szkło taki bokeh dało?
    Canon 50/1.4
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

bardzo mi się podoba miękkość, gdybyś tylko delikatnie i miejscowo podniósł kontrast/ostrość byłoby imho blisko perfekcji.

Domyślnie

Jedynka zdecydowanie najlepsza, w pozostałych trochę nakombinowane z włosami.

Domyślnie

Jedynka najlepsza chyba, ale ogólnie coś mi się w tych zdjęciach nie widzi do końca. Bokeh denerwujący, to na pewno. Ale raczej chodzi o coś związanego ze światłem, jakoś tak... jakby sprane wszystko było, nie powiem, że miękkie, bo to złe słowo, ale jakieś takie... niekontrastowe? Ale jednocześnie nie udało się tego klimatu uchwycić na tyle, by zachwycił, tylko bardziej jest on przeszkodą w odbiorze. Moim oczywiście. Wersja portretowa jedynki wyszła pod tym względem lepiej, bardziej dosłownie, ale powiększenie, uwypukliło wady bokeh dodatkowo.
    Ogólnie jest przyjemnie, ale brak tu jeszcze czegoś, na czym można by zawiesić oko. Jakby to ująć... dobre zdjęcia ładnej buzi, ale emocje bardzo w ryzach trzymane.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów