Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Domyślnie

Fota jak zwykle Bardzo dobra, przyjemnego urlopu a po powrocie będę czekał między innymi na twoje uwagi do moich zdjęć.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Ta fota jest super i nie jest to grzeczność....przedurlopowa.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Bardzo ładnie.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Kolejne,świetne
    Czekamy na coś z urlopu
    Pzdr
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

super jak zwykle

Domyślnie

Jak "pas startowy", to pozostaje mi życzyć ci Pawle szczęśliwych startów i lądowań właśnie I dobrego urlopowego światła, bo co do reszty, to akurat jestem spokojny

PS. Fota super, chociaż ja odrobinę osłabiłbym kanał zielony
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Zbanowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    To nie czytaj "Tatusku"
    Co tu wiecej pisac.....zdjecie dobre, kadr przemyslany, ladnie naswietlone, swietne kolory......co tu pisac? A moze powinienem wlasnie wymyslac rozowe slonie...............
    Ale z kolegi nerwusek. Chyba uderzyłem w czułą strunę ))
    Zdjęcie jest poprawne i to wszystko, nie jest natomiast zdjęciem wybitnym, czy jak to ty mówisz miazgą.
    Smiać mi się chce jak Towarzystwo Wzajemnej Adoracji na tym forum napędza się nawzajem pochwałami. Komicznie to z boku wyglada. I tyle w temacie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez petrus33 Zobacz posta
    Smiać mi się chce jak Towarzystwo Wzajemnej Adoracji na tym forum napędza się nawzajem pochwałami. Komicznie to z boku wyglada. I tyle w temacie.
    A mi sie zbiera na usmiech jak ktos kto nie wystawial wogole wlasnych zdjec bierze sie za ocene i krytyke czyichs dokonan.( Moze sie myle i dawales wlasne zdjecia, pod ktorymi mozna by sie podpisac "miazga", popraw mnie jesli tak). Jak to latwo ferowac wyroki a samemu nie prezentowac swojego "poziomu" zdjec. zdjec...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów