Fota jak zwykle Bardzo dobra, przyjemnego urlopu a po powrocie będę czekał między innymi na twoje uwagi do moich zdjęć.
Pozdrawiam
Szukaj
Fota jak zwykle Bardzo dobra, przyjemnego urlopu a po powrocie będę czekał między innymi na twoje uwagi do moich zdjęć.
Pozdrawiam
Ta fota jest super i nie jest to grzeczność....przedurlopowa.![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Bardzo ładnie.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Kolejne,świetne
Czekamy na coś z urlopu
Pzdr
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
super jak zwykle![]()
Jak "pas startowy", to pozostaje mi życzyć ci Pawle szczęśliwych startów i lądowań właśnieI dobrego urlopowego światła, bo co do reszty, to akurat jestem spokojny
PS. Fota super, chociaż ja odrobinę osłabiłbym kanał zielony![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Ale z kolegi nerwusek. Chyba uderzyłem w czułą strunę))
Zdjęcie jest poprawne i to wszystko, nie jest natomiast zdjęciem wybitnym, czy jak to ty mówisz miazgą.
Smiać mi się chce jak Towarzystwo Wzajemnej Adoracji na tym forum napędza się nawzajem pochwałami. Komicznie to z boku wyglada. I tyle w temacie.
I znowu fajnie.
Ciekawy kadr, faja miejscówka.
A mi sie zbiera na usmiech jak ktos kto nie wystawial wogole wlasnych zdjec bierze sie za ocene i krytyke czyichs dokonan.( Moze sie myle i dawales wlasne zdjecia, pod ktorymi mozna by sie podpisac "miazga", popraw mnie jesli tak). Jak to latwo ferowac wyroki a samemu nie prezentowac swojego "poziomu" zdjec. zdjec...
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami