Pomóżcie drodzy forumowicze
Na dniach pojawi się u mnie nowy członek rodziny, a już przy pierwszym dziecku pojawił się problem z miejscem w samochodzie na bagaże, ale jakoś dawaliśmy radę. Teraz już nie ma szans - samochód mam mały (renault clio) i jedyny sensowny sposób powiększenia ładowności to zakup zamkniętego bagażnika dachowego - tzw trumny.
Nie szukam dużego - chodzi raczej o taki, który by pomieścił wózek dziecięcy, po zmierzeniu wychodzi, że potrzebuję przestrzeni wewnątrz 80x60x40(dł x szer x wys). Tu gdzie mieszkam, ani w okolicy nie mam możliwości pomacania i przymierzenie się do jakiegoś modelu, pozostaje zakup przez internet.
Możecie coś polecić? Również przydałby się jakieś rady praktyczne - np. już prawie zdecydowałem się na Thule Ocean, ale on się otwiera od tyłu, a chyba lepiej jakby się otwierał z boku.
Inna sprawa, to, że producenci podają wymiary wewnętrzne, ale są to pewnie maksymalne w każdym wymiarze, a przecież te boxy nie są w kształcie prostopadłościanu tylko się zwężają i tak naprawdę nie wiem czy ten mój nieszczęsny wózek się zmieści.
Będę wdzięczny za jakieś praktyczne rady
Jakby ktoś się chciał pozbyć jakiegoś boxa to też niech pisze
Pozdrawiam
goblinos
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami