Szukaj
48ProjectBlog[/CENTER]
Ani jedno ani drugie.
Na poziomie puchy do kosza.
Kolor jest OK, kadr OK.
Szkoda,że maleńkie...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Sorki, że nie na temat, ale nie chciałbym tam odpoczywać![]()
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Mnie zdecydowanie bardziej podchodzi BW, kolor nic nie wnosi do tego zdjęcia.
Pozdrawiam,
Marek Podsiadły
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz gówno wartych zdjęć.
jak przedmówca... z dwojga lepiej broni się BW, za kontrasty jasnych chmur, ciemnej wody i szarości betonowych bloczków. Można było by powalczyć jeszcze przy konwersji, aby więcej z tego wyciągnać.
A tak prywatnie, to też nie widzę tam wypoczynkuJak natura, to natural.
oj wypoczynek ale z innej strony, na brzegu, dalej zbiornik lekko zawija i o betonie można zapomnieć całkowicie
oczywiście że na betonie nie chce odpoczywać
szczerze mówiąc to chciałem powalczyć ale kiedy walczę z kontrastami to później słyszę że na innych monitorach jest już 'za mocno' ...więc wolałem sobie odpuścić tym razem, chociaż uwielbiam mocne kontrastyMożna było by powalczyć jeszcze przy konwersji, aby więcej z tego wyciągnać.![]()
48ProjectBlog[/CENTER]
Pomysł na kadr fajny, osobiście widziałbym to na dłuższym czasie tak by na drugim planie nadać dynamiki niebu, parę kosmetycznych zabiegów, do tego mocne czernie i biele i naprawdę byłoby na co popatrzeć![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Skontaktuj się z nami