Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Harcerka

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Oleśnica/Wroclaw

Domyślnie Harcerka

Fragment z większego cyklu "Ludzie: ich pasje i zainteresowania" Był już chemik z zamiłowania. Teraz przyszła pora na harcerkę w "naturalnym środowisku"... Zapraszam do oglądania i proszę o komentarze!

1.

2.

3.

Domyślnie

Pierwsze dwa - sympatyczne portreciki. Mi się bardziej podoba 1 za to wyzywające spojrzenie. 3 nie podoba mi się wcale - nie ma w niej ani historii (wiewiórek szuka na tym drzewie?), ani szczególnego waloru estetycznego.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Oleśnica/Wroclaw

Domyślnie

Co do Trójki: ptaki podgląda! Dzięki za opinie i o więcej proszę!

Domyślnie

Każdy harcerz kocha przyrodę, harcerki i stara się o zuchy
    ------------------
    Mając taka sympatyczną harcerkę i przyrodę można pokusić się o coś znacznie lepszego.
    Teraz wyszły miłe dla oka portreciki. Czysto, estetycznie, poprawnie.
    Zabrakło polotu, odrobiny szaleństwa z domieszką harcerskiego życia.
    ps. mniej eksponować pomalowane paznokcie, bo nie konweniują z mundurem
    Tutaj jest... podpis

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Oleśnica/Wroclaw

Domyślnie

Tak samo jak rozpuszczone włosy... Ale miała być kokietka i wyszła kokietka. Harcerskie życie? Jeździłem na obozy harcerzami jak byłem mniejszy. Teraz jednak jestem za stary, mam praktyki zaraz po sesji egzaminacyjnej to zwykłym parkiem podratować się musiałem... W innym wypadku byłyby zdjęcia na placu apelowym, w namiocie, przy ognisku, na podchodach, z gitarą... Możliwości byłoby bez liku ale to się lubi co się ma!

P.S. amirez: jakieś kadry konkretne chodziłyby Ci po głowie? Ciekawy jestem co z tą dziewczyną chciałbyś pokombinować...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maro A. Zobacz posta
    ...
    P.S. amirez: jakieś kadry konkretne chodziłyby Ci po głowie? Ciekawy jestem co z tą dziewczyną chciałbyś pokombinować...
    Nie wiem, ja jestem jedynie skromnym odbiorcą dzieła, to Ty jesteś artystą
    Tutaj jest... podpis

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Oleśnica/Wroclaw

Domyślnie

Z tym artystą i dziełem bym nie przesadzał! :P Ale aluzje zrozumiałem. Może ktoś się jeszcze wypowie?

Domyślnie

Dla mnie dałeś plamę po całości I nawet nie chodzi mi tutaj o same zdjęcia, bo jak koledzy napisali przyjemne portreciki, ale o podejście do sprawy.
    Na wstępie piszesz że to część większego cyklu a później odwalasz fuszerkę i robisz zdjęcia na szybko, przy okazji w parku. Jak ja bym robił jakiś autorski projekt to raczej bym się do niego przyłożył, jeżeli w tej chwili nie mam dość czasu żeby zrobić zdjęcia porządnie to odkładam sesję aż go będę miał.

ps. sorry jeżeli trochę za ostro
    D800 | D90 | S35/1.4 | N24-120/4 | T17-50/2.8 | S70-200/2.8 | N85/1.8 | SB-800 x 2|

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Oleśnica/Wroclaw

Domyślnie

Spoko masz do tego prawo! Chociaż nie zgodzę się że zdjęcia robione na szybko były... Kadry miałem obmyślone już wcześniej i upatrzone miejsca. Z drugiej strony nie jest powiedziane że tych zdjęć nie powtórzę za jakiś czas! Czas mnie nie goni ale osobiście... To co mi się urodziło mi się podoba!
    Ostatnio edytowane przez Maro A. ; 27-06-2010 o 11:39

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Oleśnica/Wroclaw

Domyślnie

A UP-ne raz!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów