Kolejna proba. Kolejne wyzwanie.
Szukaj
Kolejna proba. Kolejne wyzwanie.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
A-ha czyli bardzo zle... kurde ale zebym wiedzial jeszcze co?....
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Moim zdaniem ciekawie. A może by tak za modelem zaświecić kolorowym światłem? ( najlepiej niebieskim lub zielonym) tak aby uwydatniło w tle tą brame czy co tam się znajduje...
---Póki co: Nikon D60/ N 18-55mm f3.5-5.6 DX VR ED/ sigma70-300mm f4.0-5.6 APO DG macro/ helios 58mm f2.0 , SB-900 Nikon)) ---
http://mysteriiart.deviantart.com
W kwadrat i na okładkę hip-hopowego CD, nie ciął bym tylko nadgarstków. Świetlnie OK.
Pozdrawiam
ha ha no wreszcie coś się zadziałogeneralnie mało się dzieje jeżeli chodzi o modela, ale ładnie tło poszło i światło, teraz tylko bardziej dynamiczna poza i powinno być ciekawie, ale widac że juz coś tam zagrało i poprzednie Twoje wątki przyniosły rezultaty
![]()
jacoslavgth - mam taka cicha nadzieje... duzo ogladam i podpatruje no i oczywiscie sie ucze... wiec chyba rezultaty moga byc... jak narazie osobiscie sam nie jestem zadowolony i pragne wiecej!
Mnie się podoba. Choć mz bardziej wygląda na reklamę dresu niż portret.
Ale widocznie tak miało być.
Skontaktuj się z nami