Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Fanad Head - Latarnia

Witam , po ostatniej publikacji i licznych wskazówkach , co jest dobrze o co nie .

Pokażę następne do oceny i do podpowiedzi co jest np. nie tak jeśli chodzi o obróbkę

Dodam że oczywiście jest to skan bez większej obróbki w ps.

Domyślnie

wg. mnie za dużo czerni, i ogólnie przesadziles z kontrastem, kolor nieba tez nie zachwyca, troche zbyt nasycony, kadrowo fajnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    wg. mnie za dużo czerni, i ogólnie przesadziles z kontrastem, kolor nieba tez nie zachwyca, troche zbyt nasycony, kadrowo fajnie.
    Wydaje mi się ze ten SKAN jest i tak mniej nasycony niż slajd w ramce , ciekawe co byś powiedział na slajd

Domyślnie

Kadr dobry, ale technicznie mz to zdjecie lezy. Brakuje ostrosci na skalach, kontrast zbyt wyciagniety, za ciemno na dole zdjecia.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

No Brylu ja tez za kadrem jestem, ale kolor skal to jest za czerwony, niebo mocne intensywne ale chyba ujdzie no i niestety kompletny brak ostrosci....mydlo Pewnie na slajdzie wyglada to inaczej....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brylek Zobacz posta
    Wydaje mi się ze ten SKAN jest i tak mniej nasycony niż slajd w ramce , ciekawe co byś powiedział na slajd
    Nie obchodzi mnie czy to slajd czy nie slajd , ja patrze na zdjecie w internecie a nie na ścianie...

Zbanowany
    Miasto
    Dolnyśląsk

Domyślnie

mydło, ciemność i pojechane kolory...

więcej powiedzieli inni.

Uprawnienia umieszczania postów