Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie No to jeszcze raz ...

... morawskie drzewka .

Wiem, że trochę przynudzam z tymi morawskimi kadrami. Ale kilka sztuk jeszcze w poczekalni się znajduje .
    Myślę, że wartych pokazania. A tereny tam zaiste piękne są, więc i kadry w miarę ciekawe udało się stworzyć.
    Najwyżej mnie zbanujecie .

No to zapraszam :

1

2

No i na koniec - drzewko w bonusie:

* Pięknie podziękował *

Domyślnie

Kolejne ciekawe foty zaprezentowałeś jedynka chyba kadrowo zwycięża ale i bonus niczego sobie czekam na wiecej
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

no, mnie się podobaja wszystkie ........... trzy!
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Ładnie wycisnąłeś potencjał z tych pól
    d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk

Domyślnie

swietny kolor....brawo!

Domyślnie

BAN... tak z zazdrości najczystszej Wszystkie trzy fotografie super, kadry, kolory etc. Zaczynając od "naj"... jeden, trzy, dwa.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Echch... Pięknie "nudzisz" Pawle To prawdziwa przyjemność zobaczyć finalne wersje tych świetnych kadrów Bardzo dobra kompozycja, wspaniałe światło, doskonałe, świeże i soczyste kolory - wszystko tak, jak ma być
    Kolorystycznie rzeczywiście jedynka wymiata, bonusowe krągłości z drzewkiem-"wisienką" także fajowe, ale mnie najbardziej urzekła wieloplanowość, delikatność i różnorodność ukazana na dwójce
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Jedynka dla mnie też najlepsza. Bonus fajny, ale jakby było zupełnie "czyste" niebo tzn bez chmur byłoby lepiej.

Domyślnie

Jedynka jest rewelacyjna.
    Podział kadru, kolory - super.
    Dwójka równie dobra choć brakuje może jakiegoś akcentu na pierwszym planie. Ale to juz czepialstwo.
    Trójka mocno odstaje.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów