Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Makowo

Domyślnie Makowo

szybka treningowa sesja połączona ze spacerkiem...

w roli głównej Asia
    1.

2.

krytyka mile widziana
    Pozdrawiam!
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Jedynka byłaby bardzo sympatyczna, gdyby nie ostrość która uciekła. Jak spojrzysz na włosy to widzisz, że jest gdzieś z tyłu zamiast na oczkach.
    Dwójkę widziałbym trochę niżej, tak aby tego pola było więcej widać. Może też niekoniecznie z tym cienień od czegoś, drzewa, na ręce.
    Nikon + Nikkory + Lampa + reszta gratów w ciężkiej torbie = i tak mało czasu na wszystko...

Domyślnie

co do 1 to ostrość jest na oczach :P na normalnym rozmiarze wyraźnie to widać ( zresztą jest to jedno z moich nielicznych zdjęć w których tak dobrze trafiłem z ostrością ) na tej miniaturce niestety jakość poszła w las...
    co do 2 to też brakuje mi pola z tyłu...no ale po to się trenuje, analizuje i was słucha by następnym razem było lepiej a co do cieni to na tej wysokości były one wszędzie... bo to cienie od maków i rzepaku w którym byliśmy
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tworas Zobacz posta
    co do 1 to ostrość jest na oczach :P na normalnym rozmiarze wyraźnie to widać ( zresztą jest to jedno z moich nielicznych zdjęć w których tak dobrze trafiłem z ostrością ) na tej miniaturce niestety jakość poszła w las...
    zwracam honor ; ) zmyliły mnie te kosmyki przez które przebijało się słońce.
    Nikon + Nikkory + Lampa + reszta gratów w ciężkiej torbie = i tak mało czasu na wszystko...

Domyślnie

bardzo przyjemne
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

1ka mi się podoba - bardzo fajnie tonacja, tło wyszło, modelka świetnie wkomponowana przepał mi kompletnie nie przeszkadza.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Obie są piękne, naturalne... Na 1 może troszkę mniej lampy by się przydało...

Domyślnie

fajno, że się podobają
    D780|17-35|35|50|85

Uprawnienia umieszczania postów