podbijam prośbę do Łukasza - podpytaj szefa bo ja sam chętnie kupiłbym taki kubek![]()
Szukaj
podbijam prośbę do Łukasza - podpytaj szefa bo ja sam chętnie kupiłbym taki kubek![]()
Chociaż fotografie nie mogą kłamać, kłamcy mogą fotografować . Lewis Hine
Najzabawniejsze, że kilka tygodni temu ktoś chyba myśląc, że trafiła się okazja na prawdziwy obiektyw wylicytował na ebay taki kubek za dwieście kilkadziesiąt dolców.![]()
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
zmartwię was, kubki pochodziły z Nikon Polska,raczej nie są na sprzedaż
sluzba archeo melduje sie
kubek lensik 24-70
http://adothoglen.blogspot.com/2010/...ug-review.html
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Lodzka grupa juz ma powyzsze kubki, ja sie niestety nie zalapalem na sztuke i pozostaje mi oryginal 24-70
Na marginesie za 3 dni kubki termiczne i breloki z logo nikoniarzy.
Ja zamowilem sobie z HK na aukcji z e-bay'a uk. 14 funtow za 24-70. Czekam az dotra. Flaszka Jacka D tez czeka![]()
Słuchajcie... my na orkiestrę robimy kubki. Strzelę zdjęcia zaraz wrzucę. Kubki są wypalane w piecu. Wydruki spokojnie można zrobić i gość to robi w Puszczykowie pod Poznaniem. Muszę sprawdzić jak to cenowo wyglądaAle raczej nieporównywalnie
![]()
Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...
To jak siedzisz w glinie, to wiesz, że uzyskanie takiego czarnego półmatu ja na obiektywie nie jest proste. I trzeba jeszcze położyć na to złotą kalkę. No chyba, ze pójść po bandzie i zrobić takie kubki szkliwione tylko wewnątrz, a na zewnątrz wykończyć to akrylem. I w tej wersji jeśli się nie mylę robią to chinole. Kurdę, jakbym miał pewność, że będzie na to zbyt i brak problemów z Nikonem to bym się za to wziął.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Również posiadam kubek/termos N 24-70.
Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |
Witam
Nawet nie wiedziałem, że są takie kubki.
Szkoda, że w Polsce nie są dostępne
No chyba, że ktoś ma pomysł wykonania.
Skontaktuj się z nami