Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 86

Wątek: Facebook

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Wchodze bez problemu na jeden i drugi.
    Niemożliwe, żebyś wszedł na mój profil bez logowania sie do F. To co się pokazuje po kliknięciu na link jest jakby pokazaniem, że ktoś taki jest w serwisie, ale na jego profil szczegółowy nie wejdziesz. Natomiast na ten pierwszy link, który podałem wchodzisz bez problemu. Widać z tego, że są dwa rodzaje kont na F.
    Równi i równiejsi!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darek Jankowiak Zobacz posta
    Niemożliwe, żebyś wszedł na mój profil bez logowania sie do F. To co się pokazuje po kliknięciu na link jest jakby pokazaniem, że ktoś taki jest w serwisie, ale na jego profil szczegółowy nie wejdziesz.
    Hmmm... Nie bardzo widze roznice miedzy normalnym widokiem a tym co okreslasz "jakby pokazaniem, że ktoś taki jest w serwisie". Po kliknieciu na drugi link dostaje takie cos:

Czyli moge przejrzec informacje o Tobie i Twoja tablice ogloszen. Jestem zalogowany i nic wiecej nie musze robic.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    [...] Jestem zalogowany i nic wiecej nie musze robic.
    Wyloguj się z F i wejdź na moje konto.
    Równi i równiejsi!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darek Jankowiak Zobacz posta
    Wyloguj się z F i wejdź na moje konto.
    No, ale jak mam wejsc, skoro bede wylogowany? To sie rozumie samo przez sie... Pisalem, ze "jestem zalogowany" nie w sensie, ze mam otwartego FB i w drugiej zakladce otwiera mi sie Twoj profil bez problemu, tylko po zamknieciu przegladarki, otwarciu tego watku i kliknieciu na ten Twoj drugi link, otwiera sie on, a do FB loguje sie automatycznie. Przeciez o to Ci wlasnie chodzi, prawda?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Marcin, sprawa jest prosta: nie masz konta w serwisie nie wejdziesz na mój profil (teraz wchodzisz na mój profil, bo logujesz się automatycznie w serwisie, bo posiadasz tam swój profil), na ten pierwszy link wchodzi i widzisz wszystko bez logowania się w serwisie, bez posiadania w ogóle konta na F.
    Równi i równiejsi!

Uprawnienia umieszczania postów