Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Las korzeni...

Domyślnie

Ładnie, lubię Twój klimat na zdjęciach, szczególnie ten lżejszy z 2 i 3. Jest taki ulotny i lekki, taki jak mi pasuje w tej tematyce.
    Wszystkie ładnie podane.

Pozdrawiam,
    Tomek
    TymancjO /Tomasz Tomanek/
    głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|
    "...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson

Domyślnie

Witaj Tymancjo Wielkie dzięki. Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętasz sprzed 2 lat... Byłeś jedną z bardzo nielicznych osób, które zgodziły się bezinteresownie popchnąć mnie do przodu na tym forum. Reszta zbeształa mnie równo bez podania jakichkolwiek wskazówek na przyszłość. Ty jeden z nielicznych, odważyłeś się w obszernym privie pomóc początkującemu koledze (a nawet kliku privach). Bardzo Cię za to szanuję. Dziękuję za tamte privy. Dzięki nim nie poddałem się i pracowałem nad sobą przez te 2 lata.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Pamiętam pamiętam, ja wszystko pamiętam

Jesteś w moim 'top 3' w kwestii rozwoju fotograficznego wśród ludzi jakich dane mi było internetowo i realnie spotkać. Tak, że do przodu. Ja już podpowiadać nie mogę, ani chybi robisz lepiej ode mnie.

Pozdrawiam,
    Tomek
    TymancjO /Tomasz Tomanek/
    głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|
    "...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson

Domyślnie

To bardzo miłe co piszesz, lecz uważam, że przesadzasz z Tą swoją skromnością. Nie jesteś taki zły w porównaniu ze mną. Niczego Ci nie brakuje. Trzymasz klasę. Jesteś sobą. Masz ten styl, który u Ciebie lubię.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów