Szukaj
przyjemniezwłaszcza te błyskane na kręgielni i bilardzie. obróbka też milusia. super
teksturowe 6-7-8 niestety całkowicie mi się nie podobają. Mało widać na zdjęciach przez to, zdecydowanie widziałbym to w innych klimatach obróbki, ale młodym pewnie będzie się bardzo podobać
motyw z warzywami śmieszny i też fajnie doświetlony, ale albo mam deja vu albo drugi raz ten sam pomysł zrealizowałeś![]()
"I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
H.C-B.
Tak jak pisałem, 3 zdjęcia z warzyw pokazałem w innym wątku, teraz skończyłem całość i dałem więcej.
Aa no właśnie, mój błąd - nie doczytałem opisu tylko łakomie rzuciłem się na zdjęciaZwracam honor :]
"I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
H.C-B.
Piotrek - Kto Ci pozwolil chodzic po torze do kregli !!!! Nie wiem ile wazysz - ale wlasnie przez pionowa sile w dol (w koncu tak dziala stojacy ciezar czlowieka) pozniej te tory pekaja gdzies w srodku i przestaja byc rowne i plaskiePewnie na tym torze juz nikt 10tki nie trafi
A w kwestii zdjec - co tu duzo gadac - miodne i tyle
Komercyjna stopka - regulamin forum!
Full Frame Nikon System
Nikt mi nie pozwalał, pusta sala byłaPiórkiem nie jestem, a nawet wręcz przeciwnie, ale może pocieszy cię to że właściwie na tym torze to tylko leżałem więc się nacisk rozłożył na większą powierzchnię
![]()
Luz, przeciez z usmiechem na twarzy pisalem... coz - jak zwykle emocji nie ma w internecie :/ a przynajmniej nei te wlasciwe... w kazdym razie pol zartem pisalem. peace
Komercyjna stopka - regulamin forum!
Full Frame Nikon System
Toż ja z uśmiechem odpowiedziałem.
Niezłe te na kręgielni i bilardzie1 pierwsza klasa
![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
jedyne do czego można się przyczepić na 4 i5 coś się rozjechało na twarzy młodego, a tak to pierwsza klasa!
sporo gratów
Skontaktuj się z nami