@zkruk: to podaj rozmiar triala w MB. Latwiej bedzie znalezc
![]()
Szukaj
@zkruk: to podaj rozmiar triala w MB. Latwiej bedzie znalezc
![]()
moj rozmiar ISO triala ma 381 255 680 bajtow...
i jak mowilem umozliwia on pelna legalna rejestracje, oraz prace przez 30 dni...
ed2k://|file|Adobe.Photoshop.CS2.CS.2.Final.ISO.[AnimaRecordings.com].rar|343463687|6B84626E664D6FE42763F992B4D39E21|/
To moze byc cos takiego...
do adminow: rel'e z ed2k nie sa nielegalne, poniewaz zawieraja tylko informacje o rozmiarze pliku, jego nazwie i sumie kontrolnej.
Na razie nie ma CS2 na stronie Adobe.
nie bede umieszczac na swoim serwerze bo moze to nielegalneBo ten trial to wlasciwie jest taki, ze po wpisaniu seriala i aktywowaniu przez telefon jest juz pelnoprawnym PSem..
Chyba nie jest nielegalne, skoro ze strony Adobe mozna sciagnac taka wersje kazdego ich programu.
D90 | 18-200 DX | 35 DX | SB-800 | Nova 3AW | Coolpix P310
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
Tez mi sie tak wydaje!Zamieszczone przez bart_i
Ciekawe czy będzie możliwość nainstalowania na CSa 1
tak żeby ustawienia i pluginy działały ?
Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death
a czy w CS 1 można churtowo otworzyć > przerobić > zapisac pliki z danego folderusory za mały OT ale wersja CS 1 jest dla mnie taką samą nowością
![]()
Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem
jak najbardziej... mozna to robic od dawien dawna... tworzysz "akcje" (ktora zawiera rowniez otwarcie i zapisanie pliku w danym formacie) - moze tam byc skalowanie, filtry... cokolwiek chcesz, a potem Automate >> Bath, wskazujesz katalog zrodlowy i docelowy... co do NEF'ow sie nie wypowiadam bo nie mialem takiej potrzeby
![]()
D80 + MB-D80 | T [17-50, 28-75] F2.8 | N 70-200 F2.8 | SB-600i800 | DigiMate III... i inne pierdółki
Moszna! Nagrywasz odpowiednia akcje (panel Actions) i potem File->Automate->BatchZamieszczone przez turbo
EDIT: Ble, spoznilem sie ;(
dzięki już sprawdzam![]()
Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem
Skontaktuj się z nami