Szukaj
oba b.dobre, a zupełnie w innym stylu.
pierwsze (lepsze) - nieco szkoda uciętych butów.
te czarne szerokie ramki dają żałobny nastrój - a po co?
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
To pierwsze to HDR jest? Ogólnie podobają mi się bardzo.
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
Wchodziłem tu z niemałym przerażeniem - po takim tytule można było spodziewać się wszystkiego
"A jednak dobrze jest, wszystko jest dobrze. Co? - może nie?
Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"![]()
nie calkiem, choc technika calkiem podobna (HDR - kilka klatek z roznym naswietleniem), tutaj parametry expozycji takie same, ale skladane z kilku warstw...reasumujac: statyw, 10 strzalow (moze nawet wiecej) , z dosc dlugim czasem naswietlania (rozmycie)...selekcja i zlozenie z okolo 6-8 warstw gotowca
Przepraszam Jacku za ramki...taka chwilowa slabosc do takich...juz powoli odchodze od tego
Pozdrowka
J.
a już miałem nadzieję, że to wielokrotna ekspozycja z d80![]()
Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem
dwójeczka jak najbardziej![]()
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
powiem Ci że bardzo mi się podoba...
u mnie ramek nie widać (ustawiłem sobie czarną skórke forum która według mnie o niebo lepsza :P )
jedynkę bym nieco dal w prawo żeby nie było tego czegoś z lewej ? jakiś żywopłot czy coś..
natomiast dwójka.. ustawienie dziewczyny po "naszej" lewej kompletnie mi nie podchodzi do reszty zdjęcia...
i chciałbym kolor ;P
ale ogólnie bardzo fajne![]()
TOTALNY AMATOR with...
Nikon D50 + Nikkor 18-55/3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300/4-5.6 + Nikon SB-20
www.tordek.ovh.org <== PhotoBlog
Jedynka b. ciekawa szkoda uciętego dołu
|N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |
Skontaktuj się z nami